Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Meta Quest 3S ve Orion ile Yeniliklerini Tanıtacak!

Meta Quest 3S ve Orion ile Yeniliklerini Tanıtacak!

Meta, Eylül'de gerçekleşecek Meta Connect etkinliği için heyecanlı. Quest 3S ve Orion sanal gerçeklik başlıklarını tanıtacaklar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meta Quest 3S ve Orion ile Yeniliklerini Tanıtacak!
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Meta, Eylül ayında düzenleyeceği Meta Connect etkinliği için heyecan dorukta. Şirket, etkinlikte sanal gerçeklik başlığı Quest 3S ve artırılmış gerçeklik başlığı Orion'un tanıtılmasını planlıyor.

Quest 3S ve Orion ile Yenilikler Yolda

Meta Connect etkinliğinde, sanal gerçeklik başlıkları arasında önemli bir yer tutması beklenen Quest 3S'nin tanıtılması öngörülüyor. Ayrıca, artırılmış gerçeklik teknolojisinde yeni bir adım olarak Orion isimli başlığın ön gösterimi yapılacak. Bu yeni cihazların, kullanıcı deneyimini geliştirecek ve sektördeki rekabeti artıracak özelliklere sahip olması bekleniyor.

Holografik Başlık ve Diğer Yenilikler

Meta'nın etkinlikte tanıtabileceği diğer bir yenilik ise holografik başlık olacak. Şirket, kullanıcıların sanal ve artırılmış gerçeklik deneyimlerini daha gerçekçi hale getirecek bu teknolojiyi tanıtmayı planlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Apple Vision Pro rakibi olarak adlandırılan ve 2027'de piyasaya sürülmesi planlanan La Jolla kod adlı cihazın iptali ile gündeme gelen Meta, bu etkinlikte yeni ürünleriyle teknoloji dünyasına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Başkan Sil*hlı S*ldırıda Hayatını Kaybetti

MHP'li Başkan Sil*hlı S*ldırıda Hayatını Kaybetti