Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Meta Instagram'da 15 dakika içinde mesaj düzenleme özelliğini getirdi

Meta Instagram'da 15 dakika içinde mesaj düzenleme özelliğini getirdi

Meta, Instagram ve WhatsApp gibi popüler uygulamaların ana şirketi olarak, kullanıcı deneyimini geliştirmek için sürekli yeni özellikler ekliyor. Şirket, WhatsApp'a gönderilen mesajları düzenleme özelliğini sunmanın ardından şimdi de Instagram için yeni bir güncelleme getiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meta Instagram'da 15 dakika içinde mesaj düzenleme özelliğini getirdi
KAYNAK: Haber Merkezi

Instagram'ın ve WhatsApp'ın ana şirketi olan Meta, uygulamalar arasında özellik transferi yapmaya devam ediyor. WhatsApp'a bir süre önce gönderilen mesajı düzenleme özelliğini getiren Meta, bu sefer de Instagram için gönderildikten sonra 15 dakika içinde mesajların düzenlenmesine imkan tanıyan özelliği sundu.

Bu yeni özellik, kullanıcıların Instagram üzerinde gönderdikleri mesajlarda hızlı bir şekilde düzenleme yapmalarını sağlıyor. Gönderilen mesajda bir hata fark edildiğinde veya içeriği değiştirmek gerektiğinde, artık kullanıcılar 15 dakika içinde mesajlarını düzeltebilecekler. Bu özellik, iletişimdeki hız ve doğruluk açısından kullanıcılara daha esnek bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Bununla birlikte, yeni özellikle birlikte Instagram'a eklenen diğer yenilikler de dikkat çekiyor. Örneğin, WhatsApp'ta bulunan sabitlenmiş konuşma özelliği artık Instagram Direct mesajlarında da kullanılabilecek. Bu özellik, önemli veya sık kullanılan konuşmaları üstte sabitleyerek kolay erişim sağlama imkanı sunuyor.

Ayrıca, kullanıcılar artık Instagram Direct mesajlarında okundu bilgisini herkese kapatma seçeneğine sahip olacaklar. Meta, Instagram'a değişik animasyonlar sunan yeni DM temalarını ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli Filarmoni Orkestrası’ndan unutulmaz bir konser deneyimi

Denizli Filarmoni Orkestrası’ndan unutulmaz bir konser deneyimi