Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Mercedes WhatsApp ile ortak oldu

Mercedes WhatsApp ile ortak oldu

Alman otomobil devi Mercedes’in Formula 1 takımı Mercedes-AMG PETRONAS, dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp ile resmi mesajlaşma ortağı olduğunu duyurdu

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mercedes WhatsApp ile ortak oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı, dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp ile resmi mesajlaşma partneri oldu. Bu ortaklık, Formula 1 hayranları için hem Las Vegas Grand Prix'si boyunca hem de sezon boyunca özel ve ısmarlama içerikler sunacak.

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı CEO'su ve Takım Müdürü Toto Wolff, ortaklıkla ilgili olarak şunları söyledi: 'WhatsApp, Mercedes-AMG F1'de yaptığımız her şeyde iletişimde kritik bir rol oynuyor. Operasyonlarımızı koordine etmekten, fikirleri paylaşmaya ve her sezonun yolculuğu boyunca birbirimizi desteklemeye kadar, ekibi birbirine daha da yakınlaştırıyor. Ayrıca kuruluş genelinde iletişim ve karar alma hızının artmasına da yardımcı oluyor. Yenilikçi ve ileri görüşlü iki marka olarak bundan daha doğal bir ortaklık düşünemiyorum. WhatsApp ile çalışmayı ve hikayelerimizin genişliğini yenilikçi ve orijinal yollarla hayata geçirmeyi dört gözle bekliyoruz' dedi.

WhatsApp Başkanı Will Cathcart ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 'Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı'nın organizasyonun işleyişini sürdürmek için WhatsApp'a nasıl güvendiğini hayretle izliyoruz. Yıllardır motor sporlarını ileriye taşımak için gösterdikleri liderlik ve değerler ilham verici. WhatsApp'ın takımlarını nasıl bir araya getirdiğini ve taraftarları aksiyona nasıl yaklaştırdığını ortaya çıkarmak için birlikte çalışacağımızdan gurur duyuyorum' diye konuştu.

Bu ortaklık, Formula 1'in dijital taraftar deneyimini geliştirmeye yönelik önemli bir adımdır. WhatsApp'ın küresel erişimi ve etkileşim yeteneği, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı'nın dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıyla bağlantı kurmasına ve onları takıma daha da yakınlaştırmasına yardımcı olacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yargı dizisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak nereli ve kaç yaşında?

Yargı dizisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak nereli ve kaç yaşında?