Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Merakla beklenen GTA 6'dan sızdırılan görüntüler

Merakla beklenen GTA 6'dan sızdırılan görüntüler

GTA 6 hakkında bilinenler yeni özellikler, sızdırılan görüntüler ve çıkış tarihi merak ediliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Merakla beklenen GTA 6'dan sızdırılan görüntüler

Rockstar Games'in göz bebeği Grand Theft Auto serisinin altıncısı, oyunseverler tarafından merakla bekleniyor. Geliştirici şirket, geçtiğimiz haftalarda GTA 6'yı resmi olarak duyurdu ve Aralık ayının ilk haftasıyla birlikte oyunun resmi fragmanını yayınlayacağını açıkladı.

Bu açıklamaların ardından oyunseverler, GTA 6 hakkındaki bilgileri araştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, İngiliz bilgisayar korsanları tarafından sızdırılan 1 saatlik videoda, geliştirilme aşamasındayken oyunun dinamikleri, araba sürüş deneyimi gibi birçok özellik ortaya çıkmıştı.

Yapay zeka destekli yenilik

Sızdırılan bilgilere göre, GTA 6'nın haritası bir önceki seriye nazaran iki katı büyüklüğünde olacak ve oyun Vice City'de geçecek. Ayrıca, oyunda yapay zekadan destekli NPC'ler, güvenlik kameraları ve yüzme mekaniği gibi yeni özellikler yer alacak.

Yeni seride Küba detayı

Ayrıca, oyunun haritasının bir önceki seriye nazaran iki katı büyüklüğünde olacağı ve oyunun Vice City’de geçeceği belirtildi. Rockstar Games, hikaye modunda bir görev için Küba’yı da oyuna dahil etmeyi planladığı aktarıldı.

Ön sipariş 

Rockstar Games’in GTA 6 için ön siparişleri 12 Aralık 2023’te başlatacağı öne sürüldü. Oyunun 200 GB’lık bir alan kaplayacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

Fragman için kısa zaman kaldı

Rockstar Games'in GTA 6'nın fragmanını 1 - 8 Aralık tarihlerinde yayınlaması bekleniyor. 8 Aralık TSİ 3.30'da düzenlenecek The Game Awards'da fragmanın yayınlanabileceği öne sürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Aralık BİM Aktüel Ürünler Kataloğu! Sabah Sıraya Gireceksiniz!

1 Aralık BİM Aktüel Ürünler Kataloğu! Sabah Sıraya Gireceksiniz!