Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Marvel’ın X-Men Serüveni Yeniden Başlıyor

Marvel’ın X-Men Serüveni Yeniden Başlıyor

Disney'nin Fox'u satın almasının ardından X-Men serisinin Marvel'a geçmesi, hayranları büyük bir heyecana sürüklemişti. Ancak, yeni X-Men filminin vizyon tarihi henüz netleşmemişti. Şimdi ise, çekimlerin başlayacağı tarih ve yeni gelişmeler ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marvel’ın X-Men Serüveni Yeniden Başlıyor
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

2019 yılında Disney, Fox'u satın aldığında X-Men serisinin film hakları yeniden Marvel'a geçmişti. Bu gelişme, Marvel hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı çünkü X-Men'in bir an önce Marvel Sinematik Evreni'ne dahil edileceği düşünülüyordu. Ancak beklenen olmadı. Fox anlaşmasının üzerinden beş yıl geçmiş olmasına rağmen henüz X-Men filmi için bir vizyon tarihi bile açıklanmadı.

Çekimler 2025'in Sonlarında Başlıyor

Uzun süredir beklenen yeni X-Men filmi nihayet şekillenmeye başlıyor. Kuzey Amerika'daki film prodüksiyonlarını takip edip sektörle paylaşan Production Weekly'nin yayınladığı son bülten, yeni X-Men filminin çekimlerine 2025'in sonlarına doğru başlanacağını ortaya çıkardı. Böylece birkaç hafta önce ortaya çıkan söylenti de doğrulanmış oldu.

Disney'in Vizyon Takvimine Yeni Filmler Ekleniyor

Disney, bu hafta vizyon takvimine ismini açıklamadığı iki yeni Marvel filmi daha ekledi. Bu filmlerden ilkinin 23 Temmuz 2027'de, ikincisinin ise 5 Kasım 2027'de vizyona gireceği açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demet Akalın'dan Sert Tepki

Demet Akalın'dan Sert Tepki