Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji LG Smart TV Apple Music kullanıcılarına 3 aylık ücretsiz deneme sunuyor

LG Smart TV Apple Music kullanıcılarına 3 aylık ücretsiz deneme sunuyor

LG Smart TV'den müzikseverlere büyük sürpriz Dolby Atmos ile desteklenen Apple Music, LG Smart TV'lerinde 3 ay boyunca ücretsiz denenebilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
LG Smart TV Apple Music kullanıcılarına 3 aylık ücretsiz deneme sunuyor
KAYNAK: AA

G, kullanıcılarına benzersiz bir müzik deneyimi sunmak için Apple Music ile işbirliği yaptı. Şirket, Apple Music’ten 'Dolby Atmos' özellikli “Uzamsal Sesi” destekleyen ilk televizyon olma özelliğini taşıyan LG Smart TV’lerin kullanıcılarına 3 aylık Apple Music’i ücretsiz olarak sundu.

LG Smart TV Apple Music kullanıcılarına 3 aylık ücretsiz deneme sunuyor

Bu yenilikçi işbirliği, OLED ve Dolby Atmos özellikli QNED modelleri de dahil olmak üzere tüm LG Smart TV’lerde mevcut. 3 aylık ücretsiz deneme, webOS 4.0 ve üstünü çalıştıran uyumlu LG Akıllı TV’ler (2018 modelleri ve üzeri) ve yaşam tarzı ekran modelleri StanbyME, StanbyME Go ve MyView Smart Monitor’ün Apple Music uygulamasında bulunuyor.

LG Smart TV kullanıcıları, sesli komut, LG İçerik Mağazası, uygulamalar veya ana ekrandaki müzik hızlı kartı aracılığıyla Apple Music’e erişebiliyor. Bu, kullanıcılara evlerinde sinema kalitesinde bir ses deneyimi sunuyor.

LG Electronics Ev Eğlence Sistemleri Şirketi Platform İşinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Jo, bu işbirliğinin, büyük ekranda müzik dinleme deneyimini değiştirdiğini belirtti. Jo, 'LG, dünya çapındaki müzik tutkunları için içerik akışı deneyimini yükseltmeye kendini adadı ve cihazlar arasında kolay erişim ve mükemmel müzik deneyimi sunmaya devam edecek' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir ilde daha ekmeğe zam!

Bir ilde daha ekmeğe zam!