Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Isparta'da ücretsiz Wi-Fi noktaları nerede?

Isparta'da ücretsiz Wi-Fi noktaları nerede?

Isparta Belediyesi, şehrin ana noktalarında haftalık bin 500 dakika ücretsiz Wi-Fi hizmetini 14 noktada sınırsız olarak sunmaya başladı. İşte ücretsiz internet noktaları...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da ücretsiz Wi-Fi noktaları nerede?
KAYNAK: İHA

Isparta Belediyesi, şehrin ana noktalarında başlattığı haftalık bin 500 dakika ücretsiz Wi-Fi hizmetini, dün itibariyle 14 noktada sınırsız olarak sunmaya başladı. Başkan Başdeğirmen, gençlerin talebine cevap vererek, 'Şehrimizde belediyemizin Wi-Fi noktalarından interneti sınırsız olarak kullanabilirsiniz' dedi.

Isparta Belediyesi ve Yargı Akademi iş birliği ile düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kampı devam ediyor. Gençler, Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak verilen kampa katılarak bilgilerini tazeleme ve sınavlara hazırlanma fırsatı buldu.

Gençlere Verilen Söz Tuttu

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği ücretsiz hazırlık kampında gençlere başarı dileklerini iletmüştü. Başkan, gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirerek istek ve önerilerini dinledi. Bu buluşmada bir genç, Başkan'a teşekkür ederek geçmişteki bir etkinlikte verdiği yemeği hatırlattı. Başkan Başdeğirmen, bu teklifi geri çevirmedi ve cuma günkü KPSS hazırlık kampında gençlerle bir araya gelerek yemek yemeyi kabul etti.

Isparta'da Ücretsiz Wi Fi Noktaları Nerede (2)

Başkan ve Gençler Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'nde gençlerle birlikte öğle yemeğinde buluştu. Başkan, gençlerle sohbet ederken, şehirdeki 14 noktada ücretsiz sunulan Wi-Fi hizmetinin artık limitsiz olduğunu duyurdu. Başdeğirmen, 'Sizlere söz vermiştim. Şehrimizde belediyemizin Wi-Fi noktalarından interneti sınırsız olarak kullanabilirsiniz' dedi.

Isparta'daki Wi-Fi Noktaları Nerelerde?

Isparta Belediyesi tarafından sağlanan limitsiz Wi-Fi hizmetinden Kaymakkapı Meydanı, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı, Atatürk Parkı, IYAŞ AVM durakları, Kirazlıdere Sosyal Tesisleri, IBKM Kütüphanesi, Siber Isparta Gençlik Merkezi, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı, Davraz Mahallesi Gençlik Merkezi, Vatan Mahallesi Gençlik Merkezi, Millet Bahçesi, Isparta Eğitim Kursları, Süleyman Demirel Okul Kompleksi Alanı ile Konur Parkı Soner Toros Basın Merkezi bölgelerinde faydalanılabilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Helikopter ve Dron Destekli Trafik Denetimi

Manavgat’ta Helikopter ve Dron Destekli Trafik Denetimi