Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Instagram Görsellere Yazı ve Çıkartma Ekleme Özelliğini Güncelledi

Instagram Görsellere Yazı ve Çıkartma Ekleme Özelliğini Güncelledi

Instagram, fotoğraflara yazı ve çıkartma ekleme özelliğini güncelledi. Yeni yazı tipleri ve efektlerle Reels ve Hikayeler daha özelleştirilebilir hale geldi. Ayrıca gönderi limitleri artırılarak kullanıcılara daha fazla paylaşım imkanı sağlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Instagram, fotoğraflarınıza yazı ekleyebileceğiniz ve üstüne çıkartma olarak farklı resimler ekleyebileceğiniz bir özellik sunmaya başladı. Bu özellik, kaydırmalı gönderilerde de kullanılabiliyor. Galerinizden seçtiğiniz bir fotoğrafa metin eklemek için metin düğmesine dokunmanız yeterli. Ayrıca çıkartma eklemek için sağ üst köşedeki galeri düğmesine dokunarak istediğiniz şekli seçebilirsiniz. Dikdörtgen, kare, daire, kalp veya yıldız gibi farklı şekilleri fotoğrafınıza ekleyebilirsiniz.

Reels ve Hikayeler İçin Yeni Yazı Tipleri ve Efektler Kullanıma Sunuldu

Instagram, Reels ve Hikayeler için yeni yazı tipleri, animasyonlar ve efektlerle birlikte basitleştirilmiş bir yazı aracı sundu. Metin aracını kullanarak farklı yazı tipleri arasından seçim yapabilir ve ardından animasyonlar ve efektler ekleyebilirsiniz. Bu sayede fotoğraflarınızı daha da özelleştirebilirsiniz. Ayrıca kaydırmalı gönderilerde de yeni fontları kullanabilirsiniz.

Instagram, Gönderi Limitlerini Artırmaya Devam Ediyor

Instagram, son zamanlarda kaydırmalı gönderilerde eklenebilecek fotoğraf ve video sayısını 20'ye çıkardı. Ayrıca kullanıcılara profile şarkı ekleyebilme özelliğini tanıttı. Bu yeniliklerle birlikte Instagram, kullanıcılarına daha fazla içerik paylaşma ve paylaşımlarını kişiselleştirme imkanı sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'nu Kabul Etti

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'nu Kabul Etti