Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Huawei Watch D2'nin Piyasaya Çıkışı Yaklaşıyor! Yeni Akıllı Saatin Detayları

Huawei Watch D2'nin Piyasaya Çıkışı Yaklaşıyor! Yeni Akıllı Saatin Detayları

Huawei'nin merakla beklenen yeni akıllı saati Watch D2, tıbbi cihaz lisansını alarak piyasaya çıkışına bir adım daha yaklaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Huawei Watch D2'nin Piyasaya Çıkışı Yaklaşıyor! Yeni Akıllı Saatin Detayları
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Huawei'nin teknoloji dünyasında merakla beklenen akıllı saat modeli Watch D2'nin piyasaya çıkışına dair yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Weibo'da yayımlanan bir sızıntıya göre, Huawei'nin bu yeni giyilebilir cihazı Çin'de tıbbi cihaz lisansı almayı başardı.

Lisans Detayları ve Model Numaraları

Lisans belgelerinde saatin kesin adı belirtilmemiş olsa da, cihazın "Bilek Ambulatory Kan Basıncı Kaydedici" olarak geçmesi dikkat çekici. Ayrıca, lisans içerisinde LCA-B10, LCA-B11 ve LCA-B12 model numaralarına sahip üç farklı saat varyantı yer alıyor.

Huawei Watch D2'nin Özellikleri

Watch D2 hakkında henüz detaylı bilgiler mevcut değil. Ancak, lisans belgeleri saatin ana ünite, bileklik ve kablosuz şarj tabanı gibi parçalara sahip olacağını doğruluyor. Cihazın, kan basıncını ölçme, hem sistolik hem de diyastolik basıncı izleme ve kalp atış hızını ölçme gibi özellikler sunması bekleniyor. 

Çıkış Tarihi ve Önceki Modellerle Karşılaştırma

Huawei Watch D2'nin, Huawei Mate 70 amiral gemisi ile aynı dönemde tanıtılabileceğini düşünenlerin sayısı hayli fazla. 

Watch D modelini tanıyan kullanıcılar, Watch D2’nin nasıl bir gelişme sunacağını merak ediyor olabilirler. İlk modelde kare ekran tasarımı, 1.64 inç AMOLED ekran, kan basıncı hatırlatıcıları ve EKG analizi gibi özellikler bulunuyordu ve cihazın 7 günlük bir pil ömrü vardı. Watch D2’nin bu temelin üzerine nasıl bir performans sergileyeceği, pil ömründe iyileştirmeler yapılıp yapılmadığı, daha şık bir tasarım sunup sunmadığı ya da tamamen yeni sağlık izleme özellikleri getirip getirmediği merak konusu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın yangınında alevler Muğla'ya dayandı

Aydın yangınında alevler Muğla'ya dayandı