Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Hitman: Blood Money mobil cihazlara geliyor

Hitman: Blood Money mobil cihazlara geliyor

Hitman: Blood Money, mobil platformlarda yeniden hayat buluyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hitman: Blood Money mobil cihazlara geliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Hitman: Blood Money, 2006 yılında PC, PlayStation 2 ve Xbox 360 için çıkış yapan ve büyük beğeni toplayan bir gizlilik oyunudur. Oyun, şimdi mobil cihazlara Hitman: Blood Money Reprisal adı altında geliyor. iOS ve Android için 30 Kasım'da çıkış yapacak. Oyunun grafik kalitesi PS2 ve Xbox 360 seviyesinde olacak, ancak mobil cihazlara uyacak şekilde tamamen yeniden tasarlanmış bir arayüze sahip olacak. Ayrıca, genel deneyimi iyileştiren birkaç yeni özellik de eklendi.

Feral Interactive tarafından geliştirilen Hitman: Blood Money Reprisal, PS2 ve Xbox 360 seviyesinde grafik kalitesi sunacak. Oyunun arayüzü, mobil cihazlara uygun olacak şekilde tamamen yeniden tasarlandı ve genel deneyimi iyileştiren birkaç yeni özellik eklendi.

Bu yeni özelliklerden biri, serinin sonraki oyunlarından gelen İçgüdü Modu. Bu mod, hedefleri ve kritik görev noktalarına dikkatinizi çekerek haritalarda gezinmeyi biraz daha kolaylaştırıyor. Yeni mini harita ise Ajan 47'nin çevresindekileri daha iyi görmenizi sağlıyor.

Hitman: Blood Money Reprisal, 12 sandbox görevi içeriyor. Bu görevler, tekrar tekrar oynayarak keyif alabileceğiniz şekilde tasarlandı. Oyun, kendinize en uygun arayüzü oluşturmanız için yenilenmiş kontrollerle geliyor. Gamepad veya klavye-fare ile oynama seçeneği de sunuluyor.

Hitman: Blood Money Reprisal, 30 Kasım'da App Store ve Google Play Store'da yurt dışında 14.99 $, Türkiye'de 400 TL fiyat etiketiyle çıkış yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bebeğinin canını trafikte tehlikeye attı!

Bebeğinin canını trafikte tehlikeye attı!