Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji GTA 6'nın ilk fragmanı geliyor ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

GTA 6'nın ilk fragmanı geliyor ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

Oyun dünyasının merakla beklediği GTA 6 için tarih verildi! Rockstar Games, GTA 6'nın ilk fragmanının aralık ayı başında yayınlanacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
GTA 6'nın ilk fragmanı geliyor ne zaman saat kaçta yayınlanacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve milyonların vazgeçilmezi haline gelen oyun serisinin son oyunu olan GTA 5, 2013 yılında çıkmıştı. 10 koca yıla rağmen hala çok satanlar listesinde yer alıyor. Oyunun fanatikleri GTA 6'nın çıkmasını dört gözle bekliyordu.

Geçtiğimiz aylarda çok ciddi sızıntılarla karşı karşıya kalan GTA 6, artık çıkışa çok yakın olduğu söyleniyordu. Rockstar Games ve Take-Two'nun finansal raporları gibi önemli kaynaklar da bunu doğrular nitelikte sonuçlar ortaya koyuyordu.

GTA 6 için heyecanlandıran haberler bu kez direkt olarak en güvenilir kaynaktan, yani Rockstar Games'ten geldi.

İlk fragman Aralık başında geliyor

Rockstar Games'in başkanı Sam Houser, Rockstar Games resmi hesabından yaptığı duyuruda, 'Aralık ayı başlarında bir sonraki Grand Theft Auto'nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı size duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri sizlerle daha uzun yıllar paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Bu duyuruyla birlikte GTA 6'nın çıkış tarihine dair beklentiler de arttı. Oyunun 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ne zaman saat kaçta yayınlanacak

Rockstar Games, 2 Aralık 2023 tarihinde yaptığı bir duyuruyla GTA 6 fragmanının 5 Aralık Salı günü Türkiye saati ile 17.00'da yayınlanacağını duyurdu. Fragman, Rockstar Games'in resmi web sitesi, YouTube kanalı ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

GTA 6'nın ilk fragmanı geliyor ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Egzoz Patlatan Sürücüye Ağır Cezai İşlem!

Manavgat'ta Egzoz Patlatan Sürücüye Ağır Cezai İşlem!