Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji GTA 6'nın fragmanı yayınlandı

GTA 6'nın fragmanı yayınlandı

Rockstar Games, uzun süredir beklenen GTA 6'nın resmi fragmanını yayınladı. Fragman, yeni oyun hakkında birçok detayı gözler önüne seriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
GTA 6'nın fragmanı yayınlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünyanın en popüler video oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto'nun (GTA) yeni oyunu, beklenmedik bir şekilde erken duyuruldu. Rockstar Games tarafından yayınlanan fragman, oyun hakkında birçok önemli detayı gözler önüne seriyor. Fragmanda ilk olarak oyunun grafikleri dikkat çekiyor. Rockstar'ın özel oyun motoru RAGE, hiç şüphesiz yeni neslin en başarılı görsellerinden birini üretecek.

Fragman, geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan sızıntıları da doğruluyor. Grand Theft Auto 6, Vice City'de geçecek ve yapım, GTA serisinin ilk kadın karakterine yer verecek. Lucia isimli bu karakterin yanı sıra henüz ismi bilinmeyen (muhtemelen Jason) bir erkek karaktere de yer verilecek.

GTA 6'nın fragmanı yayınlandı

2025 yılında çıkıyor

Rockstar Games, Grand Theft Auto 6'nın 2025 yılında çıkış yapacağını duyurdu. Fragman, yapımın çıkacağı platformlara yer vermese de Take-Two, yapımın hangi platformlara geleceğini açıkladı. Bu rapora göre GTA 6, çıkışında yalnızca Xbox Series S | X ve Playstation 5 platformlarına özel olacak. Yapımın PC çıkışı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Fragman, oyunun hikayesi hakkında herhangi bir ayrıntı vermiyor. Ancak, fragmanda yer alan bazı sahneler, oyunun karanlık ve şiddet dolu bir hikayeye sahip olabileceğini gösteriyor.

GTA 6, şüphesiz oyun dünyasının en merakla beklenen oyunlarından biri. Fragman, oyunun beklentileri karşılayabileceğini gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı!

Manavgat’ta Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı!