Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Google Güncellemeleri Dünyayı Nasıl Etkiledi? Google Açıkladı! İnternet Siteleri Neden Düşüşte?

Google Güncellemeleri Dünyayı Nasıl Etkiledi? Google Açıkladı! İnternet Siteleri Neden Düşüşte?

Google, son günlerde yaşanan internet sitesi sıralama düşüşleriyle ilgili kritik bir açıklama yaptı. Sorunun kaynağını belirlediklerini ve 72 saat içinde yeni bir güncelleme yapacaklarını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Google Güncellemeleri Dünyayı Nasıl Etkiledi? Google Açıkladı! İnternet Siteleri Neden Düşüşte?
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Google birkaç gündür internet sitelerinin düşüşü hakkında bir açıklama yayınladı. Google, 15 Ağustos tarihinde yaptığı açıklamada, arama sonuçlarını etkileyen sıralama sorunlarının kaynağını bulduklarını duyurdu. Açıklamada, "Google Arama'da sıralamayla ilgili devam eden ve çok sayıda arama sonucunu etkileyen bir sorun var. Kök nedeni belirledik ve bu sorun devam eden çekirdek güncelleştirme dağıtımıyla ilgili değil. Bir sonraki güncelleme 12 saat içinde olacak" ifadelerine yer verildi.

16 Ağustos'ta yeni açıklama

16 Ağustos'ta bir kez daha açıklama yapan Google, sorunun hala tam anlamıyla çözülemediğini belirtti. "Sıralamayla ilgili sorunu çözmek için hala çalışıyoruz. Bir sonraki güncelleme 72 saat içinde olacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Siyah Domates Mucizesi: Yüksekova'da Kanserin Düşmanı Yeşerdi

Siyah Domates Mucizesi: Yüksekova'da Kanserin Düşmanı Yeşerdi