Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji GetirAraç Brand Week İstanbul'un ulaşım sponsoru oldu

GetirAraç Brand Week İstanbul'un ulaşım sponsoru oldu

Getir'in esnek süreli, serbest dolaşımlı araç paylaşım platformu olan GetirAraç, Brand Week İstanbul'a geliş ve dönüşte geçerli olmak üzere sponsor oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
GetirAraç Brand Week İstanbul'un ulaşım sponsoru oldu

Getir'in esnek süreli, serbest dolaşımlı araç paylaşım platformu olan GetirAraç, 6-10 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Brand Week etkinliğinin ulaşım sponsoru oldu. Brand Week, dünyanın önde gelen markalarının pazarlama, reklam, teknoloji ve iletişim profesyonellerini bir araya getiren önemli bir etkinlik.

GetirAraç, Brand Week katılımcılarına özel olarak yüzde 40 indirim sunarak etkinliğe ulaşımı daha erişilebilir hale getiriyor. Kullanıcılar, Haliç Kongre Merkezi'nde bulunan GetirAraç VIP Otopark Alanı'na araçlarını kolayca ve hızlıca park edebilirler, böylece etkinliğin tadını çıkarabilirler.

Brand Week, bu yıl 10. kez düzenleniyor ve 230'den fazla ünlü gazeteci, yazar, sanatçı, akademisyen ve marka kurucuları gibi konuşmacıları ağırlayacak.

Getir, 2021 yılında Türkiye'nin ilk esnek süreli araç paylaşım platformu MOOV'un yüzde 75 hissesini satın aldıktan sonra GetirAraç hizmetini başlattı. Bu hizmet, kullanıcıların kolay ve esnek bir ulaşım çözümüne erişimini sağlıyor, aynı zamanda otomobil sahibi olma ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

GetirAraç, farklı segment ve modeldeki araçları dakikalık, saatlik veya günlük olarak kullanma imkanı sunuyor. Kullanıcılar, araçları hizmet bölgesi içinde istedikleri yerde bırakabiliyorlar. İstanbul ve İzmir'de hizmet veren GetirAraç, çevreci bir ulaşım çözümü sunarak şehiriçi ve şehirlerarası ulaşım ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hayvan deneyleriyle geleceğe bakış!

Hayvan deneyleriyle geleceğe bakış!