Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji EasyThings: Makineleri akıllı hale getiriyor

EasyThings: Makineleri akıllı hale getiriyor

Mert Software & Electronics'un EasyThings platformu, makine üreticilerine Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) çerçevesinde kolaylık ve yenilik sunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EasyThings: Makineleri akıllı hale getiriyor
KAYNAK: İHA

Mert Software & Electronics (MSE), makine üreticileri ve sahiplerinin Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) çerçevesinde makinelerine kolayca yeni teknolojik özellikler ekleyebilmelerini sağlayan EasyThings'i geliştirdi. 2003 yılından beri bilgi teknolojisi çözümleri sunan MSE, EasyThings platformu ile mevcut makinelerine IIoT özelliklerini eklemek isteyen üreticilere ek bir çaba ve maliyet gerektirmeden bu imkanı sunuyor.

MSE Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Özdemir, EasyThings'in makinelerde 'uzaktan izleme' özelliğini ekleyerek dijital dönüşümü tamamlamış ürünler sunabileceklerini belirterek, 'Yepyeni platformumuz EasyThings ile üreticiler, ürettikleri makinelerine 'uzaktan izleme' özelliğini ekleyerek dijital dönüşümünü tamamlamış ürünler sunabilecek. Bu platform, müşterilerin makinelerini uzaktan izleyebilmelerini sağlayarak verimliliği artırırken, bakım maliyetlerini de azaltacak. Artık makine üreticileri, sektördeki rekabeti bir adım öne taşıyarak müşterilerine daha akıllı ve yenilikçi çözümler sunabilecek. Makine üreticilerine buradan çağrımızı yapıyoruz, ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkımızı vererek, akıllı fabrikalar için elimizden geleni yapalım. Birlikte, dijital dönüşümünü tamamlamış ürünlerle sektörde fark oluşturalım. Makinelerinize üretim aşamasında entegre edilebilecek bu yazılımla uygun maliyetle üretimde dijital dönüşüm seferberliği başlatalım' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Murat Kurum ile diyaloğu viral olmuştu! O dönerci konuştu

Murat Kurum ile diyaloğu viral olmuştu! O dönerci konuştu