Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Çinli otomotiv devi Türkiye piyasasına giriyor 6 yeni modeli Türkiye'de!

Çinli otomotiv devi Türkiye piyasasına giriyor 6 yeni modeli Türkiye'de!

Çin'in önde gelen otomotiv üreticilerinden biri olan DFSK Motor, Türkiye pazarına SHS (Saha Oto) işbirliğiyle geri dönüş yapıyor. SHS, bu ay içerisinde DFSK Motor'un 6 farklı modelini Türk tüketicilerle buluşturacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çinli otomotiv devi Türkiye piyasasına giriyor 6 yeni modeli Türkiye'de!

Çin'in önde gelen otomotiv üreticilerinden biri olan DFSK Motor, Türkiye pazarına SHS (Saha Oto) işbirliğiyle geri dönüş yapıyor. SHS, bu ay içerisinde DFSK Motor'un 6 farklı modelini Türk tüketicilerle buluşturacak. Bu modeller arasında 2 benzinli SUV, 2 benzinli ticari araç ve 2 elektrikli ticari araç yer alıyor.

DFSK Motor, başlangıçta SUV segmentindeki iki benzinli motora sahip modeli olan Fengon 500 ve Fengon 5'i Türk tüketicisinin beğenisine sunacak. Bu SUV modellerin yanı sıra, ticari araç tercih eden müşterilere yönelik Tek Kabin Pick-up C31 ve Çift Kabin Pick-up C32 gibi benzinli araçlar sunulacak. Ayrıca, elektrikli ticari araçların popülerliği göz önüne alındığında DFSK Motor, elektrikli Tek Kabin Pick-up EC31 ve Panelvan EC35 modellerini de Türkiye pazarına sunacak. DFSK Motor'un SUV, ticari ve elektrikli araçları, geniş bir müşteri kitlesine hitap ederek Türkiye pazarında rekabeti artırmayı hedefliyor.

Araçlar

Başlangıçta tavsiye edilen satış fiyatı 1.590.000 TL olan benzinli SUV modeli Fengon 5, bu yeni ürün yelpazesinin bir parçası olarak Türk otomobilseverlerin ilgisini çekecek.

5-170

motor kodu

Diğer bir benzinli SUV modeli olan Fengon 500, Türkiye pazarına 1.175.000 TL'lik tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor.

araç1

motor kod2

DFSK Motor'un Türkiye'de satışa sunacağı hafif ticari modellerden biri olan C31, otomobilseverlere uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Tavsiye edilen satış fiyatı 675.000 TL olarak belirlenen C31, iş dünyasının ve ticaretin ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla tasarlanmış bir araç olarak öne çıkıyor.

hafif ticari

motor kod3

Diğer hafif ticari aracı olan C32 ise 720.000 TL’ye satışa çıkacak.

hafif ticari

4-194

Şirketin, elektrikli hafif ticari modellerinden olan EC 31 1.140.000 TL’ye satışa çıkarılacak.

ticarii

5-172

Diğer modeli EC 35 ise 1.150.000 TL fiyatla tüketicinin karşısına çıkarılacak.

mavi-4tork

özel-2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da korkunç tünel kazası

Alanya'da korkunç tünel kazası