Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Çinli Otomobil Devi Chery Türkiye'deki Üretim Planlarını İptal Etti

Çinli Otomobil Devi Chery Türkiye'deki Üretim Planlarını İptal Etti

Çinli otomobil devi Chery'nin Türkiye'deki üretim planları, beklenmedik bir şekilde İspanya lehine değişti. Türkiye'deki kullanıcılar, şirketin bu kararıyla şaşırdı ve endişe duymaya başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çinli Otomobil Devi Chery Türkiye'deki Üretim Planlarını İptal Etti
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Çin merkezli otomobil üreticisi Chery, uzun bir bekleyişin ardından Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Ancak, şirketin Türkiye'deki varlığına dair planları beklenmedik bir şekilde değişti.

İspanya'ya Yatırım Kararı

Chery'nin Türkiye'de fabrika kurma planları, sonunda İspanya lehine değişti. Şirket, Avrupa'daki ilk üretim tesisi için Türkiye'yi değil, İspanya'yı tercih etti. Barselona'nın, Çinli otomobil devinin fabrikasının kurulacağı şehir olduğu belirtildi.

Kullanıcıların Tepkisi

Bu ani karar, Türkiye'deki Chery kullanıcılarını şaşırttı ve bazılarını da hayal kırıklığına uğrattı. Türkiye'deki tüketiciler, şirketin bu kararıyla ilgili endişelerini dile getirdiler.

Satışlara Etkisi

Chery'nin Türkiye'deki bu kararı, şirketin satış rakamlarını olumsuz etkileyebilir. Türkiye'deki kullanıcılar, markaya olan güvenlerini yeniden gözden geçirebilir ve bu durum şirketin satışlarını düşürebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Harun Tekin’den Romantik Sosyal Medya Paylaşımı

Harun Tekin’den Romantik Sosyal Medya Paylaşımı