Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Canva Kullanıcılarına Büyük Sürpriz: Yıllık Abonelik Ücreti Artıyor

Canva Kullanıcılarına Büyük Sürpriz: Yıllık Abonelik Ücreti Artıyor

Grafik tasarım platformu Canva, Canva Teams aboneliklerinde önemli bir fiyat artışı duyurdu. Yeni fiyatlandırma gelecek yıl devreye girecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Canva Kullanıcılarına Büyük Sürpriz: Yıllık Abonelik Ücreti Artıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

ABD'deki bazı Canva Teams kullanıcıları, beş kullanıcıya kadar olan yıllık 120 dolarlık abonelik ücretinin 500 dolara yükseldiğini bildirdi.

Canva Kullanıcılarına Büyük Sürpriz: Yıllık Abonelik Ücreti Artıyor

Canva Fiyat Artışını Duyurdu

Grafik tasarım platformu Canva, Teams aboneliklerinde önemli bir fiyat artışı yapacağını duyurdu. Şirket, bu artışın gelişmiş yapay zeka özelliklerinin entegrasyonuyla ilgili olduğunu belirtiyor. Yeni fiyatlandırma gelecek yıl devreye girecek ve bazı durumlarda maliyetlerin %300'ün üzerinde artmasına neden olabilir.

Fiyat Değişikliği Canva Teams Kullanıcılarını Etkiliyor

Bu değişiklik, birden fazla kullanıcıya olanak tanıyan Canva Teams'i etkiliyor. ABD'de bazı aboneler, beş kullanıcıya kadar olan yıllık abonelik maliyetinin 120 dolardan 500 dolara çıktığını bildirdi. İlk yıl %40 indirim uygulanacak olsa da maliyet 300 dolara düşürülecek. Avustralya'da beş kullanıcı için aylık 39,99 Avustralya doları olan ücret, kullanıcı başına 40,50 Avustralya doları olarak revize ediliyor.

Yeni Fiyatlandırma ve Açıklamalar

Beş kişilik bir ekibin yıllık maliyetinin 480 Avustralya dolarından 2.430 Avustralya dolarına yükselmesi bekleniyor. Canva'nın iletişim sorumlusu Louisa Green, fiyat artışının "genişletilmiş ürün deneyimi" ve yeni yapay zeka araçlarının katma değerinden kaynaklandığını vurguladı. Geçerli kullanıcıların Eylül ayında yeni fiyatlandırma yapısına geçirileceği açıklandı.

Canva'nın Büyüme Stratejisi

Son birkaç yılda Canva, Magic Media metinden resme dönüştürme aracı ve Magic Expand arka plan uzantı aracı gibi çeşitli üretken yapay zeka özelliklerini tanıttı. Bu eklemeler, platformu daha kapsamlı bir çalışma alanına dönüştürdü. Ancak fiyat artışı, çevrimiçi platformda eleştirilere neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Bakan Abdüllatif Şener’in Oğlu Bedirhan Şener’e Kamu Davası Açıldı

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in Oğlu Bedirhan Şener’e Kamu Davası Açıldı