Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Call of Duty' de yeni sızıntılar ortaya çıktı

Call of Duty' de yeni sızıntılar ortaya çıktı

Call of Duty hayranlarını heyecanlandıracak sızıntılar ortaya çıktı! Oyunun 2024 yılında çıkacak olan son versiyonu, Türkiye'nin çok yakınında yaşanan bir savaşı temel alacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Call of Duty' de yeni sızıntılar ortaya çıktı
KAYNAK: Haber Merkezi

Modern Warfare 3'ün ardından gelen eleştirilere cevap olarak geliştirilen bu yeni oyun, Black Ops serisinin bir parçası olarak öne çıkıyor.

Çöl Tilkisi Harekatı

İddalara göre, Treyarch tarafından geliştirilen ve "Çöl Tilkisi Harekatı" olarak bilinen 1. Körfez Savaşı dönemini konu alan oyunda, o döneme ait gerçekçi savaş atmosferi ve detaylar sunulacak. Bu savaş, 1990'lı yıllarda Irak'ın Kuveyt'i işgal etmesi sonucu ABD öncülüğündeki koalisyonun gerçekleştirdiği operasyonla biliniyor.

call of duty

Olaylar daha yakından hissedilecek

Oyunun içeriğine dair ortaya atılan iddialara göre, "Cerberus" adı verilen oyunda, fütüristik silahlar yerine döneme uygun geleneksel silahlar ve savaş aygıtları kullanılacak. Oyuncular, Körfez Savaşı'nın çeşitli aşamalarını, farklı tarafların perspektifinden deneyimleyerek olayları daha yakından hissedecekler.

Geçen ay Insider Gaming tarafından yapılan bir habere göre, yeni Call of Duty oyununda önceki Black Ops oyunlarının haritalarının yanı sıra zombi modu da yer alacak. Bu, oyun severlere çeşitli ve heyecan verici bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Windows Central'ın haberine ek olarak, Activision'ın yeni oyun için bir ön sipariş ve erken erişim bonusu sunmayı planladığı iddia ediliyor. Bu, oyuncuların çıkış tarihinden önce oyunu deneyimleme şansını yakalamalarını sağlayacak.

Call of Duty hayranlarının merakla beklediği bu oyunun, tarihi olaylara dayalı hikayesi ve çarpıcı görsel efektleriyle, serinin önceki başarılarına uygun bir deneyim sunması bekleniyor. Oyunseverler, bu yeni maceraya adım atmak için heyecanla 2024'ü bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yargıtay HEDEP kısaltmasını kabul etmedi

Yargıtay HEDEP kısaltmasını kabul etmedi