Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji BYD'nin Yeni Elektrikli Hatchback Modeli Seal 06 GT Tanıtıldı

BYD'nin Yeni Elektrikli Hatchback Modeli Seal 06 GT Tanıtıldı

Çinli otomobil üreticisi BYD, elektrikli hatchback modeli Seal 06 GT'yi tanıttı. Tasarımda değişiklikler var, iç mekanda çift renkli tema ve teknolojik özellikler dikkat çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BYD'nin Yeni Elektrikli Hatchback Modeli Seal 06 GT Tanıtıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Çinli otomobil üreticisi BYD, yeni elektrikli hatchback modeli Seal 06 GT'yi resmi olarak tanıttı. Ocean M konseptinin seri üretim versiyonu olan Seal 06 GT, Çin'de 21 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Tasarımda İnce Değişiklikler

Seal 06 GT'nin tasarımı, konsept versiyonuna oldukça yakın ancak bazı önemli değişiklikler içeriyor. Örneğin, sütunlar ve çamurluk uçları artık gövde rengiyle uyumlu olarak tasarlanmış. Tamponun alt kısmındaki hava girişleri yeniden düzenlenmiş ve büyük ön splitter kaldırılmış. Arkada ise, konseptteki büyük arka kanat ve difüzör yerine daha sade tasarımlar kullanılmış.

Boyutlar ve Platform

Yeni model, BYD'nin e-Platform 3.0 Evo mimarisi üzerine inşa edilmiş. Seal 06 GT, 4630 mm uzunluğa ve 2820 mm aks mesafesine sahip. Bu boyutlar, Volkswagen ID.3 ve MG4 gibi rakiplerinden biraz daha büyük bir gövde sunuyor. BYD'nin ürün gamında ise Dolphin ile Seal Sedan arasında bir konumlandırmaya sahip.

İç Mekan ve Donanım

İç mekanda, çift renkli tema dikkat çekiyor. Üç kollu direksiyon simidi, tablet ekran şeklinde dijital gösterge paneli ve büyük multimedya ekranı iç mekanın önemli unsurları arasında yer alıyor. Orta konsolda, vites seçici etrafında mekanik düğmeler, kablosuz cep telefonu şarj ünitesi, iki adet bardaklık ve geniş bir depolama alanı mevcut.

Motor Seçenekleri ve Performans

Seal 06 GT, tek motorlu arkadan itişli ve çift motorlu dört tekerlekten çekişli (AWD) versiyonlar olarak sunulacak. Çin'in Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın verilerine göre, tek motorlu versiyon 160 kW, çift motorlu versiyon ise 310 kW maksimum güç üretecek.

BYD'nin yeni elektrikli hatchback modeli Seal 06 GT, piyasada Volkswagen ID.3 ve MG4 gibi modellerle rekabet ederek dikkat çekici bir seçenek sunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NATO'dan Polonya'nın Rus İHA İhlali ile İlgili Açıklama

NATO'dan Polonya'nın Rus İHA İhlali ile İlgili Açıklama