Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Bir hayal kırıklığı daha! iPhone 15'i böyle şarj etmeyin

Bir hayal kırıklığı daha! iPhone 15'i böyle şarj etmeyin

Türkiye fiyatı dudak uçuklatan iPhone 15'in problemleri dağ gibi oldu. iPhone 15 ile ilgili şikayetler almaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bir hayal kırıklığı daha! iPhone 15'i böyle şarj etmeyin
KAYNAK: Haber Merkezi

Apple'ın yeni modeli iPhone 15, kullanıcılar arasında sorunlara yol açmaya devam ediyor. MacRumors'un aktardığı bilgilere göre, BMW araç sahipleri, iPhone 15'lerini araç içi kablosuz şarj pedleriyle şarj ettikten sonra telefonlarının NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliğinin çalışmadığını bildirdi.

Kullanıcılar, telefonlarını şarj etme işlemi sonrasında beyaz ekranlı bir veri kurtarma moduna girdiğini ve yeniden başlatıldıktan sonra NFC özelliğinin işlevini yitirdiğini aktardılar.

Apple, NFC özelliği sorunu yaşayan kullanıcıların iPhone'larını değiştirdiği ancak bu soruna kalıcı bir çözümün henüz getirilmediği ifade ediliyor.

NFC arızasının özellikle iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde görüldüğü belirtilirken, bu sorunun diğer iPhone 15 modellerinde de olabileceği endişesi taşınıyor.

Apple şu ana kadar resmi bir açıklama yapmazken, iPhone 15 kullanıcılarına araç içi kablosuz şarj cihazlarını kullanırken dikkatli olmaları öneriliyor. Bu sorunun giderilmesi için Apple'dan gelecek güncellemeler bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyetenin Ali Koç hakkındaki dedikoduları çığ gibi büyüyor

Sosyetenin Ali Koç hakkındaki dedikoduları çığ gibi büyüyor