Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple'ın başı iPhone 15'le dertte

Apple'ın başı iPhone 15'le dertte

Kullanıcılar, iPhone 15 Pro'larının kullanımdan sonra aşırı ısındığını bildiriyor. Sorunun nedeni olarak ise tasarım hataları gösteriliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple'ın başı iPhone 15'le dertte

SÜLEYMAN GEZİCİ

Milyonlarca kıllanıcının heyecanla beklediği iPhone 15'te sorunlar bitmiyor. Beklenen iPhone 15 modelleri Apple'ın 12 Eylül'de düzenlediği etkinlikte resmi olarak tanıtılmıştı. Apple; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olmak üzere 4 yeni modelle müşterilerinin karşısına çıktı. Kullanıcılar bu sefer de cihazın aşırı ısınmadından muzdarip.

OLDUKÇA SICAK

iPhone 15 Pro sahipleri, yeni akıllı telefonlarının sıcaklıklarını kontrol ettiklerinde oldukça şaşırdı. Bazı kullanıcılar, telefonların 42 dereceden fazla ısındığını söylüyor. Üstelik bu ısınmalar, yoğun kullanımdan sonra değil basit işlemlerden sonra meydana geliyor.

TASARIM KAYNAKLI SORUNLAR BAŞ GÖSTERDİ

Endüstri uzmanları, aşırı ısınmanın 'daha hafif bir ağırlık elde etmek için termal sistem tasarımında yapılan tavizlerden' kaynaklandığını ileri sürdü. (108 fahrenhayt = 42.2 santigrat derece)

ŞİKAYETLER DAĞ GİBİ BÜYÜDÜ

iPhone 15 Pro ve Pro Max'in aşırı ısındığına dair raporlar, akıllı telefonlar geçen hafta piyasaya çıktığından beri internette dolaşıyor.

Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar ise şöyle:

  • O kadar ısınıyor ki dokunmaya korkuyorum ve cebimden bacağımı acıtıyor.
  • Tam bir yeniden sıfırlama ve geri yükleme işlemi yaptım, hatta yedeklememden geri yükleme yapmadan önce bir telefon görüşmesi yapmayı bile denedim ve her seferinde aynı şey oluyor. 
  • Telefonumun sıcaklığı 40 dereceye kadar ulaşıyor, ancak sadece sol tarafı ısınıyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de iPhone 15 çılgınlığı! Geceden sıraya girdiler

Türkiye'de iPhone 15 çılgınlığı! Geceden sıraya girdiler