Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple Watch Ultra'da ekran sorunu: Kullanıcılar şikayetçi

Apple Watch Ultra'da ekran sorunu: Kullanıcılar şikayetçi

Apple Watch Ultra kullanıcıları, düşük ışık koşullarında ekranın okunmasının zor olduğuna dair şikayetler dile getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple Watch Ultra'da ekran sorunu: Kullanıcılar şikayetçi
MUHABİR: Kamer Durdu

Apple, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini ve Watch Ultra 2 akıllı saatini tanıtmıştı. Şirket, geçtiğimiz günlerde de Watch akıllı saatler için watchOS 10 işletim sistemini yayımladı.

Ancak bu yeni yazılım, bazı kullanıcılar için sorun yarattı. Reddit ve Apple Community platformlarında Apple Watch Ultra için ekran sorununa dair şikayetler yağdı.

Kullanıcılara göre, akıllı saatin ekranı düşük ışık koşullarında yeterince parlak değil. Bu nedenle, saatin ekranı okunması zor oluyor.

Sorun, yalnızca Watch Ultra 2'de değil, birinci nesil Watch Ultra'da da yaşandığı belirtiliyor. Bu nedenle, sorunun watchOS 10 güncellemesi ile başladığı düşünülüyor.

Kullanıcılara göre, sorun en çok aydınlık bir odadan karanlık bir odaya geçince ve Gece Modu ayarlandığında kendini gösteriyor. Ayarlar üzerinden parlaklık seviyesi manuel olarak değiştirildiğinde bile problemin devam ettiği aktarılıyor.

Apple, can sıkan bu sorunun farkında. Şirket, yakın zamanda yayımlanacak bir güncelleme ile sorunun çözülmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emre Belözoğlu hangi takımın yeni teknik direktörü oldu?

Emre Belözoğlu hangi takımın yeni teknik direktörü oldu?