Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple, iPhone 16'da kullanıcılarını şaşırtacak mı?

Apple, iPhone 16'da kullanıcılarını şaşırtacak mı?

Apple, iPhone 16 ailesiyle birlikte ekran yenileme hızını 120Hz'e yükseltebilir. Şu an için ProMotion özelliği sadece Pro modellerde bulunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple, iPhone 16'da kullanıcılarını şaşırtacak mı?

Kamer Durdu

Apple, son dönemlerde iPhone modellerinde kamera geliştirmelerine odaklanıyor. iPhone 15 serisi, iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri dışında hala 60Hz yenileme hızına sahipken, iPhone 15 Pro ve Pro Max, 120Hz ekran ile öne çıkıyor. Ancak iPhone 16 ailesi bu dengeyi değiştirebilir.

Yeni bilgilere göre, Apple'ın iPhone 16 modelinde 120Hz yenileme hızını destekleyen bir ekran kullanma olasılığı gündeme geldi. Bu, iPhone 15 serisinin 60Hz ekranlarına kıyasla dikkat çekici bir iyileştirme olacaktır.

Öte yandan, bazı kaynaklar Apple'ın ProMotion'ı standart iPhone serisine getirmek için bir yıl daha bekleyebileceğini iddia ediyor. Bu, 120Hz yenileme hızına sahip modellerin iPhone 17 ile sunulabileceği anlamına gelebilir.

Ayrıca, başka bir sızıntıda, şu anda sadece Pro Max modelinde bulunan 5x yakınlaştırma sensörünün, tüm iPhone 16 modellerine dahil edilebileceği bildirildi. Eğer daha iyi uzun menzil performansı istiyor ve Pro Max modeline yatırım yapmak istemiyorsanız, iPhone 16 ailesini beklemek iyi bir seçenek olabilir.

Öte yandan, Android tarafında 120Hz ekranlar artık orta seviye cihazlarda bile standart hale geldi. 300-500 dolar aralığındaki birçok model, 120Hz OLED ekran teknolojisini kullanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gelir düzeyine göre vergi sistemi geliyor!

Gelir düzeyine göre vergi sistemi geliyor!