Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple iPhone 16 Pro Max ile teknoloji dünyasında rekor kıracak!

Apple iPhone 16 Pro Max ile teknoloji dünyasında rekor kıracak!

2024'te tanıtılması beklenen iPhone 16 Pro Max, ince çerçeveleriyle dikkat çekiyor. iPhone 16 serisi, büyük ekran ve yeni teknolojilerle donatılmış olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Apple iPhone 16 Pro Max ile teknoloji dünyasında rekor kıracak!
KAYNAK: Haber Mekezi

Apple, Eylül 2024'te iPhone 16 serisini tanıtmaya hazırlanıyor ve serinin tepe modeli olan iPhone 16 Pro Max, teknoloji dünyasında büyük ses getirecek yeniliklerle geliyor. Dünyanın en ince çerçeveli akıllı telefonu olarak lanse edilmesi beklenen cihaz, bu alanda bir rekor kırabilir.

İnce Çerçevelerle Yeni Bir Rekor

Son raporlara göre, iPhone 16 Pro modeli 1,2 mm, iPhone 16 Pro Max ise sadece 1,15 mm çerçeve kalınlığına sahip olacak. Bu da iPhone 15 Pro Max modeline göre yüzde 40 daha ince çerçeveler anlamına geliyor. Apple’ın Border Reduction Structure (BRS) teknolojisi sayesinde, cihazın alt kısmındaki çerçeveler neredeyse görünmez hale getiriliyor.

Ekran Boyutları ve Diğer Yenilikler

iPhone 16 Pro 6.3 inç, iPhone 16 Pro Max ise 6.9 inç ekran boyutlarıyla dikkat çekecek. Bu, iPhone 15 serisine kıyasla ilk büyük ekran artışı olacak. Ancak ekranların büyümesine rağmen, cihazların genel boyutunda herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Fiyat Artışı Beklenebilir mi?

Yeni teknolojilerin maliyeti artırabileceği spekülasyonları olsa da, Apple’ın önceki modellerde fiyatlarını sabit tutmayı başarması tüketicilere umut veriyor. Tüm detaylar ve fiyatlandırma hakkında kesin bilgilere ulaşmak için Eylül ayındaki lansmanı beklememiz gerekecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de çalışmaları yarım kalan Morca Mağarası'nın sırları keşfedilmeyi bekliyor

Mersin'de çalışmaları yarım kalan Morca Mağarası'nın sırları keşfedilmeyi bekliyor