Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple Intelligence Beta Sürümü Kullanıcıların Kullanımına Sunuldu

Apple Intelligence Beta Sürümü Kullanıcıların Kullanımına Sunuldu

Apple, iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS 15.1 beta 3 sürümleriyle ABD dışındaki kullanıcılara Apple Intelligence paketini sunmaya başlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple Intelligence Beta Sürümü Kullanıcıların Kullanımına Sunuldu
KAYNAK: Haber Merkezi

iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS 15.1 beta 3 sürümleriyle birlikte ABD dışında yaşayan kullanıcılar da artık Apple Intelligence paketini deneyimleme fırsatı bulacaklar. Apple, yapay zekâ paketini geniş kitlelere sunmaya başlıyor.

Apple Intelligence Beta Sürümü Kullanıcıların Kullanımına Sunuldu

Apple Intelligence Paketi Nedir?

Apple Intelligence, Apple'ın büyük yatırımlarla geliştirdiği yapay zekâ paketidir. Daha önce sadece ABD kullanıcılarına sunulan bu paket, artık beta sürecini genişleterek ABD dışındaki kullanıcılara da açılıyor.

Daha önce Apple Intelligence paketini deneyimlemek isteyenlerin ABD sınırları içinde olmaları ve Siri dilinin ABD İngilizcesi olması gerekiyordu. Ancak yeni güncellemeyle birlikte, ABD dışında yaşayan kullanıcılar da bu hizmetten faydalanabilecekler. Kullanıcıların tek yapması gereken Siri dilini ABD İngilizcesine çevirmek olacak.

Uyumlu Cihazlar

Apple Intelligence paketi şu anda sadece iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleriyle uyumlu çalışmaktadır. Bu modelleri kullananlar, yapay zekâ desteğinden en iyi şekilde faydalanabilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya Simav'da orman yangını

Kütahya Simav'da orman yangını