Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple 2024'te tüm iPad serilerini yenileyecek

Apple 2024'te tüm iPad serilerini yenileyecek

Teknoloji devi Apple, 2023 yılında yeni bir iPad modeli çıkarmama kararı aldı. Bu karar, Apple'ın 2024 yılında tüm iPad serilerini yenileme planları olduğunu gösteriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple 2024'te tüm iPad serilerini yenileyecek
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Apple analisti Mark Gurman, yayınladığı bir raporda, Apple'ın 2024 yılında iPad mini, iPad, iPad Air ve iPad Pro serilerinin hepsine yeni modeller ekleyeceğini belirtti. Gurman, yeni iPad'lerin daha güçlü işlemciler, daha iyi ekranlar ve daha fazla depolama alanı gibi yeniliklerle geleceğini söyledi.

Apple'ın 2023 yılında yeni bir iPad modeli çıkarmama kararı, şirketin yeni ürünler geliştirmeye odaklanmak istediğini gösteriyor. Şirket, 2023 yılında yeni Mac modelleri ve işlemciler, yeni Apple Watch modelleri ve yeni MacBook Air modelleri tanıttı.

Ayrıca, Apple'ın M3 Ultra işlemcisi üzerinde çalıştığı ve bu işlemcinin daha güçlü olacağı iddia ediliyor. Ancak bu işlemci henüz tam anlamıyla test edilmemiş durumda. Yeni AirPods'un 2024 yılında piyasaya sürülmesi beklenirken, yeni AirPods Pro'nun ise 2025'e kadar beklenmesi gerekebileceği belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kirli Sepeti dizisi gerçek mi uyarlama mı? Kirli Sepeti gerçek hikaye mi?

Kirli Sepeti dizisi gerçek mi uyarlama mı? Kirli Sepeti gerçek hikaye mi?