Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Amazon Q, Yazılım Güncellemelerinde Devrim Yaratıyor

Amazon Q, Yazılım Güncellemelerinde Devrim Yaratıyor

Amazon CEO'su Andy Jassy, yapay zeka asistanı Amazon Q'nun yazılım güncellemelerinde sağladığı hız ve doğruluğun şirkete büyük avantajlar sağladığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amazon Q, Yazılım Güncellemelerinde Devrim Yaratıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Amazon'un CEO'su Andy Jassy, şirketin yapay zeka asistanı Amazon Q'nun sağladığı büyük zaman ve mali tasarrufu duyurdu. Jassy, Amazon Q'nun yazılım güncellemelerindeki etkilerini vurgularken, bu teknolojinin şirkete nasıl büyük avantajlar sağladığını açıkladı.

Günler Süren İşler Artık Saatler Sürüyor

Jassy'nin açıklamalarına göre, Amazon'un yapay zeka asistanı Amazon Q, temel yazılım güncellemelerini büyük ölçüde hızlandırmış durumda. Bir uygulamanın Java 17'ye yükseltilmesi için gereken ortalama sürenin, önceki 50 geliştirici/gün seviyesinden sadece birkaç saate düştüğü belirtiliyor. Bu gelişme, Amazon'un 4.500 geliştirici yılına eşdeğer bir iş tasarrufu sağladığını gösteriyor.

260 milyon dolarlık tasarruf sağlandı

Amazon Q'nun sadece hız sağlamadığını, aynı zamanda yüksek doğruluk oranıyla da dikkat çektiği ifade ediliyor. Jassy, geliştiricilerin otomatik olarak oluşturulan kodların yüzde 79'unu herhangi bir ek değişiklik yapmadan kullanıma sunduklarını belirtti. Ayrıca, Amazon Q'nun yıllık tahmini 260 milyon dolarlık maliyet tasarrufu sağladığı vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli-Antalya Yolunda Polis Memuru Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Denizli-Antalya Yolunda Polis Memuru Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti