Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Zührenaz Dikici Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda çifte madalya kazandı

Zührenaz Dikici Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda çifte madalya kazandı

Diyarbakırlı Zührenaz Dikici, Moldova'daki Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda sol kolda dünya şampiyonu, sağ kolda ise bronz madalya kazanarak büyük başarı elde etti. 15 yaşındaki sporcu, memleketi Silvan'a gururla döndü. Önce Avrupa'da, şimdi de dünyada madalyalarla parlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zührenaz Dikici Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda çifte madalya kazandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Moldova'da gerçekleştirilen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda, 55 kilo sıkletinde yarışan Zührenaz Dikici, büyük bir başarıya imza attı. Sol kolda dünya şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna takarken, sağ kolda da bronz madalyanın sahibi oldu.

Zührenaz Dikici'nin Zaferi

Silvan ilçesinden gelen 15 yaşındaki Zührenaz Dikici, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 55 kiloda dünya birincisi unvanını elde etti. Finalde Slovakyalı rakibiyle karşılaşan genç sporcu, rakibini yenerek sol kolda dünya şampiyonu olarak taçlandı. Aynı müsabakada sağ kolda da üçüncülük elde ederek bronz madalyayı kazandı.

Zührenaz Dikici, daha önce Slovakya'da düzenlenen Avrupa şampiyonasında iki altın madalya kazanmıştı. Bu kez de Moldova'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda üstün performansıyla dikkat çekerek dünya şampiyonu unvanını elde etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanibey Barajı'nda Amatör Balıkçı Hayrete Düştü

Sanibey Barajı'nda Amatör Balıkçı Hayrete Düştü