Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Zeynep Yetgil, Alman rakibi Annika Wendle'a tuşla yenildi

Zeynep Yetgil, Alman rakibi Annika Wendle'a tuşla yenildi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli güreşçi Zeynep Yetgil, kadınlar 53 kg çeyrek finalinde Alman rakibi Annika Wendle'a tuşla yenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zeynep Yetgil, Alman rakibi Annika Wendle'a tuşla yenildi
KAYNAK: İHA

Milli güreşçimiz Zeynep Yetgil, kadınlar 53 kg kategorisinde çeyrek finale kadar yükseldi ancak Alman rakibi Annika Wendle'a tuşla yenilerek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na veda etti.

16D69Bb2B025459Fb891553Ffbba8A59

Çeyrek Final Mücadelesi

Zeynep Yetgil, çeyrek finalde Alman rakibi Annika Wendle ile karşılaştı. Zorlu geçen mücadelede Yetgil, tuşla yenilerek yarı finale çıkma şansını kaybetti. Bu sonuçla birlikte milli güreşçimiz, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na veda etti.

Gelecek Hedefler

Zeynep Yetgil, olimpiyat deneyiminden edindiği tecrübelerle gelecekteki uluslararası müsabakalara daha güçlü bir şekilde hazırlanacağını belirtti. Yetgil, Türk güreşini en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini vurguladı.

Erzurum Doğumlu Milli Atlet

10 Ekim 2000'de Erzurum'da dünyaya gelen Zeynep Yetgil, Bartın Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra atletizm alanında başarılı bir kariyere adım attı. İlk madalyasını 2016 yılında Tiflis'te düzenlenen uluslararası yarışmada bronz olarak kazanan Yetgil, bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Hassa'daki afet konutlarının inşası tamamlandı

Hatay Hassa'daki afet konutlarının inşası tamamlandı