Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Yusuf Dikeç'e memleketinden büyük destek!

Yusuf Dikeç'e memleketinden büyük destek!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanan milli sporcu Yusuf Dikeç, Kahramanmaraş'tan büyük bir destek aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yusuf Dikeç'e memleketinden büyük destek!
KAYNAK: İHA

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde gümüş madalya kazanan milli sporcu Yusuf Dikeç, Kahramanmaraş'tan büyük bir destek gördü. Şehrin dört bir yanını Dikeç'in efsane pozlarının yer aldığı afişlerle donatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sporcunun başarısını coşkuyla kutluyor.

Kahramanmaraşlı Sporcuya Şehir Genelinde Destek

Kahramanmaraş'tan Paris 2024 Olimpiyatları'na katılan beş sporcudan biri olan Yusuf Dikeç, 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile birlikte Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Atış sırasındaki tarzı ve efsaneleşen pozu ile dünya genelinde dikkatleri üzerine çeken Dikeç, şehirdeki destekle moral buldu.

Yusuf Dikeç'e memleketinden büyük destek!

Büyükşehir Belediyesi, Dikeç'in başarısını ve etkileyici pozunu şehrin her köşesine taşıyarak gurur verici bu anı öne çıkardı. Billboardlarda ve diğer alanlarda yer alan afişler, vatandaşlar tarafından beğenildi ve bu anlamlı destek için belediyeye teşekkür edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kosova’da Aşırı Sıcak Hava Dalgası İçin Uyarı

Kosova’da Aşırı Sıcak Hava Dalgası İçin Uyarı