Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Yusuf Dikeç ikonik pozunun patentini alacak

Yusuf Dikeç ikonik pozunun patentini alacak

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemize gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç, dünya çapında bir ikon haline geldi. Dikeç’in pozu, tescil edilmek üzere başvuru sürecinde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yusuf Dikeç ikonik pozunun patentini alacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda elde ettiği başarı ile dikkat çeken Yusuf Dikeç, spordaki üstün performansının yanı sıra sosyal medyada da geniş bir kitleye ulaştı. Tişörtleri bastırılan, kahvelere resmi çizilen ve ikonik pozu ile dünya çapında tanınan Dikeç, bu pozun izinsiz kullanılmasını engellemek için harekete geçti.

kötü niyetli başvuru harekeye geçirdi

Yusuf Dikeç’in marka tescil başvurusunu gerçekleştiren Markiz Patent yetkilisi, sürecin arka planında yer alan önemli bir detayı paylaştı. Yetkili, "İyi niyetli olmadığını düşündüğümüz birinin başvurusu bizi harekete geçirdi. Milli sporcumuz da tescil sürecini yakından takip ediyor" dedi. 

Firmadan açıklama geldi

Markiz Patent yetkilileri, meşhur kişi ve firmaların isimlerini ticari menfaat için kullanmak isteyenlere karşı uyarıda bulundu. Firma, yeni süreçte, akla gelebilecek her türlü eşya ve hizmetler için artık Yusuf Dikeç’in izninin alınması gerektiğini belirtti. Yetkili, "Bu süreç, haksız kazancı önlemek üzerine attığımız önemli bir adım" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulaşım Ücretsiz Mi?

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulaşım Ücretsiz Mi?