Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Yusuf Dikeç ikonik pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü

Yusuf Dikeç ikonik pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç, sosyal medyada büyük bir etki yarattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yusuf Dikeç ikonik pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü
KAYNAK: AA

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran milli sporcu Yusuf Dikeç, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yusuf Dikeç ikonik pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü

X Sosyal Medya Platformunda Büyük İlgi

Yusuf Dikeç'in yeni açtığı sosyal medya platformu X'teki hesabı, sadece 3 gün içinde 200 bin takipçiye ulaştı. İlk paylaşımı 'Merhaba X' mesajı ise 26 milyon kullanıcı tarafından görüntülendi. Dikeç'in X hesabından yaptığı paylaşımlar büyük yankı uyandırırken, Elon Musk ile olan etkileşimi de dikkat çekti.

Elon Musk ile Etkileşim

Dikeç'in X hesabında Elon Musk ile mesajlaşması, dünya genelinde büyük ilgi gördü. Musk, Dikeç'in olimpiyat atışını 'Nice (Güzel)' yorumu ile beğenirken, milli sporcunun hesabını da takibe aldı. Dikeç'in Musk'a gönderdiği 'Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?' mesajı ise 36 milyon kez görüntülendi.

Musk, Dikeç'in mesajına 'İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın büyük şehirlerinden birisi.' şeklinde yanıt verdi.

Her Paylaşımı 1 Milyonun Üzerinde Görüntülenme Alıyor

X hesabını açmasının ardından 200 bin takipçiyi geçen Yusuf Dikeç'in her paylaşımı 1 milyonun üzerinde görüntülenme alıyor. Başarılı sporcunun sosyal medya fenomeni haline gelmesi, Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki başarısının yanı sıra geniş kitlelere ulaşma yeteneğini de gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Yargısı Google’ın Arama Motoru Olarak Yasa Dışı Tekel Oluşturduğuna Hükmetti

ABD Yargısı Google’ın Arama Motoru Olarak Yasa Dışı Tekel Oluşturduğuna Hükmetti