Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalya Huzur Bocce Ligi Aksaray’ın Zaferiyle Son Buldu

Antalya Huzur Bocce Ligi Aksaray’ın Zaferiyle Son Buldu

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Resmi Huzurevleri Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi, Aksaray Kadir Üç Yıldız Huzurevi’nin zaferiyle son buldu. Bu turnuva, yaşlıların spor yoluyla fiziksel ve psiko-sosyal yönden desteklenmeleri ve boş zamanlarını daha verimli değerlendirmeleri amacıyla düzenlenmektedir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Huzur Bocce Ligi  Aksaray’ın Zaferiyle Son Buldu
KAYNAK: İHA

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Resmi Huzurevleri Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi, Aksaray Kadir Üç Yıldız Huzurevi’nin zaferiyle son buldu. Bu turnuva, yaşlıların spor yoluyla fiziksel ve psiko-sosyal yönden desteklenmeleri ve boş zamanlarını daha verimli değerlendirmeleri amacıyla düzenlenmektedir.AW067701_06

21 Haziran 2023 tarihinde başlayan müsabakalar 31 Ağustos 2023 tarihinde tamamlanmış ve 24 takım grup birincisi olarak Türkiye Finali oynamaya hak kazanmıştır. Final müsabakaları, Side’de 5 yıldızlı bir otelde 30 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Final Karşılaşması

Final karşılaşmasında Aksaray Kadir Üç Yıldız Huzurevi ile Osmaniye Özden Huzurevi karşı karşıya gelmiştir. Bu heyecan dolu maçta, Aksaray Kadir Üç Yıldız Huzurevi rakibine üstünlük sağlayarak şampiyon olmuştur.

Final maçının ardından dereceye giren takımlara kupalarını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş taktim etmiştir. Bakan Göktaş, turnuvaya katılan tüm takımları ve yarışmacıları kutlamıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Huzurevine götürülürken göğsünden vuruldu!

Huzurevine götürülürken göğsünden vuruldu!