Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Uluslar Ligi'nde İzlanda-Galler Beraberliği Türkiye'nin İşine Yaradı

Uluslar Ligi'nde İzlanda-Galler Beraberliği Türkiye'nin İşine Yaradı

A Milli Takım, Karadağ'ı 1-0 yenerek liderlik yolunda önemli bir galibiyet aldı. Galler, İzlanda'ya 2-0 önde olmasına rağmen 2-2 berabere kaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Uluslar Ligi'nde İzlanda-Galler Beraberliği Türkiye'nin İşine Yaradı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta A Milli Futbol Takımımız, kritik bir virajı daha başarıyla geçti. Samsun’da oynanan karşılaşmada Karadağ’ı İrfan Can Kahveci’nin golüyle 1-0 mağlup eden millilerimiz, namağlup serisini sürdürdü. Bu galibiyetle birlikte grubun diğer önemli karşılaşmasında İzlanda ve Galler 2-2 berabere kaldı, bu sonuç A Milli Takımımızın liderlik şansını oldukça artırdı.

Galler Üstünlüğünü Koruyamadı

İzlanda-Galler maçında, Galler 11. dakikada Brennan Johnson ve 29. dakikada Harry Wilson’ın attığı gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamadı. 69. dakikada İzlanda'dan Logi Tomasson’un golü ve 72. dakikada Gallerli Danny Ward’ın kendi kalesine attığı gol ile mücadele 2-2 tamamlandı.

Beraberlik Türkiye'ye Yaradı

İzlanda ile Galler arasındaki bu beraberlik, A Milli Takımımıza büyük avantaj sağladı. Bu sonuçla 7 puanla liderliğini sürdüren millilerimiz, 5 puanlı Galler’in önünde önemli bir avantaj elde etti. 4 puanla 3. sırada bulunan İzlanda ise Türkiye’nin en yakın takipçileri arasında yer alıyor. Karadağ ise puansız şekilde son sırada yer aldı.

Grupta Kritik 4. Maçlar Yaklaşıyor

14 Ekim Pazartesi günü oynanacak olan İzlanda-Türkiye ve Galler-Karadağ maçları, grubun kaderini belirleyecek. A Milli Takımımız, İzlanda’yı deplasmanda mağlup ettiği takdirde puanını 10’a çıkararak liderlik yolunda büyük bir adım atacak.

kritik maç izlanda

A Milli Takımımız, bir sonraki kritik karşılaşmasını 14 Ekim Pazartesi günü İzlanda ile deplasmanda oynayacak. Bu maçı kazanması halinde Türkiye, puanını 10’a çıkararak liderlik koltuğunu sağlamlaştıracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaş'ta konaklamalı orman parkı ihalesi protesto edilecek

Kaş'ta konaklamalı orman parkı ihalesi protesto edilecek