Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda Bosna Hersek'i farklı geçti

UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda Bosna Hersek'i farklı geçti

Hollanda, UEFA Uluslar Ligi 3. Grup mücadelesinde Bosna Hersek'i konuk etti. Tam 7 golün atıldığı karşılaşmada Hollanda üstün performansıyla rakibini 5-2 mağlup etti. Edin Dzeko'nun golü Bosna için yeterli olmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda Bosna Hersek'i farklı geçti
KAYNAK: Haber Merkezi

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup karşılaşmasında Hollanda, Bosna Hersek'i ağırladı. Philips Stadyumu'nda oynanan maçta ev sahibi ekip, baştan sona üstün bir oyun sergileyerek rakibine fark attı. Hollanda, Bosna Hersek karşısında sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Bosna Hersek direnemedi

Bosna Hersek, Hollanda karşısında güçlü bir performans sergileyemedi. Maç boyunca üstünlüğü elinde tutan Hollanda, özellikle hücum hattındaki etkili oyunuyla Bosna Hersek savunmasını zor durumda bıraktı. Edin Dzeko'nun 73. dakikada attığı gol, Bosna Hersek için teselli niteliğinde kaldı. Dzeko'nun çabaları ülkesine puan kazandıramadı ve Bosna, sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Edin Dzeko'nun performansı

Edin Dzeko, Bosna Hersek'in hücum hattındaki en etkili ismi olarak dikkat çekti. Maçın 73. dakikasında attığı golle bu sezonki başarılı performansını devam ettiren Dzeko, bu sezon çıktığı 9 resmi maçta 9. golüne ulaşmış oldu. Ayrıca Dzeko'nun bu sezon yaptığı 2 asist de Bosna Hersek'in hücum gücüne katkı sağladı. Ancak bu bireysel başarılar takımının mağlubiyetini önleyemedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Savunma Bakanlığı: 16 PK*/Y*G’li Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı: 16 PK*/Y*G’li Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi