Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor UEFA Uluslar Ligi'nde Almanya Farklı Kazandı

UEFA Uluslar Ligi'nde Almanya Farklı Kazandı

Almanya, UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup maçında Macaristan'ı kendi sahasında 5-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Goller Fullkrug, Musiala, Wirtz, Pavlovic ve Kai Havertz'den geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
UEFA Uluslar Ligi'nde Almanya Farklı Kazandı
KAYNAK: Haber Merkezi

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup mücadelesinde Almanya, evinde Macaristan'ı ağırladı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Almanya, Uluslar Ligi'ne adeta gövde gösterisi yaparak başladı. Mücadeleyi 5-0'lık farklı bir skorla kazanan Almanya, sahada güçlü bir oyun ortaya koydu.

İlk yarıda Fullkrug'dan gelen golle üstünlük sağlandı

Maçın 27. dakikasında Almanya, Fullkrug'un golüyle 1-0 öne geçti. Rakip savunmayı iyi analiz eden Fullkrug, attığı golle takımını öne geçirdi. Macaristan, bu dakikadan sonra oyun disiplinini toparlamaya çalışsa da Almanya'nın baskılı oyunu karşısında zorlandı.

Musiala ve Wirtz ikinci yarıda farkı açtı

İkinci yarıda da tempoyu düşürmeyen Almanya, 58. dakikada Musiala'nın attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Orta sahada aldığı topu etkili bir şekilde ileri taşıyan Musiala, kaleciyi geçerek şık bir gol kaydetti. Maçın 66. dakikasında ise genç yıldız Wirtz, takımının üçüncü golünü attı. Wirtz'ın golüyle birlikte Almanya, sahadaki hakimiyetini iyice hissettirmeye başladı.

Pavlovic ve Havertz son noktayı koydu

Maçın son bölümünde ise sahneye önce Pavlovic ardından Kai Havertz çıktı. 77. dakikada Pavlovic’in savunmanın arasından sıyrılarak attığı gol, Almanya'yı 4-0'lık üstünlüğe taşıdı. Dakikalar 81'i gösterdiğinde ise Kai Havertz, takımının beşinci ve son golünü atarak maçın skorunu belirledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanı Memişoğlu çocuklarla top oynadı

Sağlık Bakanı Memişoğlu çocuklarla top oynadı