Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncellendi! Türkiye Kaçıncı Sırada?

UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncellendi! Türkiye Kaçıncı Sırada?

Avrupalı temsilcilerimizden Fenerbahçe ve Trabzonspor, 3. eleme turlarında mağlup olurken, Başakşehir galip gelerek önemli bir avantaj elde etti. Bu sonuçlar Türkiye'nin UEFA Ülke Puanı sıralamasındaki konumunu etkiledi. Çekya'nın galibiyetleri, ülkemizin puan sıralamasında geride kalmasına neden oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncellendi! Türkiye Kaçıncı Sırada?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Avrupa'nın çeşitli turnuvalarında mücadele eden temsilcilerimiz, UEFA'nın 3. eleme turlarında sahne aldı. Bu süreçte Fenerbahçe ve Trabzonspor yenilgi yaşarken, Başakşehir galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçların ardından, UEFA Ülke Puanı Sıralaması'nda Türkiye'nin konumu da netleşti.

Fenerbahçe, Son Dakikada Yediği Golle Mağlup Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe, Fransa'nın Lille takımına konuk oldu. Maç, Lille'in 2-1'lik galibiyetiyle tamamlandı. Lille, 12. dakikada Tiago Santos'un attığı golle öne geçti ve devreye 1-0'lık skorla girildi. Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci, 80. dakikada frikikten attığı golle eşitliği sağladı. Ancak, Lille'in Zhergova'nın 90+1. dakikada attığı golle maçı kazanmasını engelleyemedi. Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna geçecek takımın belirleneceği rövanş maçı 13 Ağustos'ta Kadıköy'de oynanacak.

Trabzonspor Evinde Mağlup Oldu

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Avusturya'nın Rapid Wien takımını ağırladı. Bordo-mavililer, 67. dakikada Grgic'in attığı golle 1-0 mağlup oldu. Maçın rövanşı 15 Ağustos Perşembe günü Avusturya'da oynanacak.

Başakşehir Kazandı, Nefes Aldı

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Başakşehir, Gürcistan'ın Iberia takımını deplasmanda 1-0 yenerek avantaj sağladı. Maçta Davidson'ın 87. dakikada attığı gol, Başakşehir'e galibiyeti getirdi. Bu karşılaşmanın rövanşı 15 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki Mikheil Meskhi Stadı'nda oynanan maçı İskoç hakem David Dickinson yönetti. Başakşehir, ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlansa da, ikinci yarıda üstün bir oyun sergiledi ve Davidson'un golüyle galip geldi.

Çekya Farkı Açıyor

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yenilgileri sonrasında Türkiye, Çekya'nın gerisinde kaldı. Çekya'nın temsilcileri Slavia Prag ve Viktoria Plzen'in galibiyetleri, Mlada Boleslav'ın berabere kalması sıralamadaki farkı artırdı. İşte güncel UEFA Ülke Puanı Sıralaması:

  1. İngiltere: 89.160
  2. İtalya: 79.106
  3. İspanya: 73.989
  4. Almanya: 71.660
  5. Fransa: 57.879
  6. Hollanda: 54.483
  7. Portekiz: 49.416
  8. Belçika: 43.200
  9. Çekya: 35.350
  10. Türkiye: 35.000
  11. Norveç: 30.250
  12. İsrail: 29.875
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD-İtalya Final Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

ABD-İtalya Final Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?