Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Türkiye'nin Karadağ karşısındaki ilk 11'i belli oldu

Türkiye'nin Karadağ karşısındaki ilk 11'i belli oldu

Türkiye, Karadağ ile kritik maça çıkıyor. UEFA Uluslar B Ligi'nde liderliği korumak isteyen milliler, Samsun'da 21.45'te rakipleriyle karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye'nin Karadağ karşısındaki ilk 11'i belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında bugün Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak.

İtalya’dan Hakemler Görevde

Maçın hakemliğini İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi yapacak. Yardımcı hakemlik görevlerini Alessio Berti ve Luigi Rossi üstlenirken, dördüncü hakem Matteo Marchetti olacak.

Türkiye'nin Karadağ karşısındaki ilk 11'i belli oldu

Türkiye Grupta Lider Konumda

A Milli Takım, grupta oynadığı ilk maçta Galler ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve İzlanda’yı İzmir’de 3-1 mağlup ederek 4 puan topladı. Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda’ya 2-0, sahasında Galler’e 2-1 yenilerek henüz puan alamadı.

Grubun üçüncü maçları öncesinde Türkiye, averajla Galler’in önünde lider durumda bulunuyor. İzlanda 3 puanla üçüncü sırada yer alırken, puansız Karadağ son sırada bulunuyor.

Karadağ İle 5. Karşılaşma

A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile bugünkü maçla birlikte tarihte 5. kez karşılaşacak. Geride kalan 4 maçta Türkiye 2 galibiyet elde ederken, 2 maç beraberlikle sonuçlandı. Karadağ’ın ise galibiyeti bulunmuyor.

Bu karşılaşmalarda Türkiye 7 gol atarken, Karadağ 5 golle karşılık verdi. İki takımın son maçı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde oynandı ve Türkiye bu maçı Podgorica'da 2-1 kazandı.

Milliler Liderliğini Koruma Peşinde

Uluslar Ligi B Ligi’nden A Ligi’ne yükselmek isteyen milliler, bugünkü Karadağ maçı ile liderliklerini koruma amacında. Montella yönetimindeki Türkiye, grubun ilk iki maçında 4 puan topladı ve grubun zirvesinde yer aldı.

Türkiye, Karadağ ile olan maçın ardından üç mücadele daha oynayacak. Sırasıyla İzlanda, Galler ve yeniden Karadağ ile karşılaşacak olan milliler, grup birinciliğini hedefliyor.

Türkiye'nin Karadağ karşısındaki ilk 11'i belli oldu

Barış Alper Yılmaz Geri Dönüyor

A Milli Takım’da, Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz'ın cezası sona erdi. Teknik direktör Montella, forma şansı vermesi durumunda oyuncu sahadaki yerini alabilecek.

Sakatlıklar Kadroyu Etkiledi

Milli takımda sakatlıklar nedeniyle Mert Günok ve İsmail Yüksek kadrodan çıkarılırken, kaleci Berke Özer kadroya dahil edildi. Ayrıca, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almıyor.

Türkiye'nin Karadağ karşısındaki ilk 11'i belli oldu

A Milli Takım’ın Karadağ Maçı Kadrosu

Milli takımın kadrosunda yer alan futbolcular şu şekilde:

Kaleciler: Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Muhammed Şengezer, Berke Özer
Defans: Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydın, Zeki Çelik
Orta saha: Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü
Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A’dan Z’ye hepsine geliyor!Yeni vergi paketi TBMM’ye sunuldu

A’dan Z’ye hepsine geliyor!Yeni vergi paketi TBMM’ye sunuldu