Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Türkiye Şampiyonu Karaaslan oldu! Vali Birol Ekici’den şampiyona kutlama

Türkiye Şampiyonu Karaaslan oldu! Vali Birol Ekici’den şampiyona kutlama

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Ramazan Karaaslan Türkiye Şampiyonu oldu. Şırnak Valisi Birol Ekici şampiyonu kutladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Türkiye Şampiyonu Karaaslan oldu! Vali Birol Ekici’den şampiyona kutlama
MUHABİR: Tuğçe Çam

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 8-10 Ekim 2024’te Konya’da düzenlediği Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Ramazan Karaaslan Cirit Atma branşında Türkiye rekoru kırarak ve Gülle atmada Türkiye Şampiyonu oldu. Şırnak Valisi Birol Ekici şampiyonu kutladı. 
Geçtiğimiz ay Kırklareli Valiliği görevinden Şırnak Valiliği’ne atanan Antalyalı Birol Ekici 25 Eylül 2024’te göreve başladı.
1969 yılında Antalya ili Kaş ilçesinde doğan Birol Ekici, geçmişte Antalya İl Özel İdaresi’nde, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde ve Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) Genel Sekreterlik yaptı. TBB Genel Sekreterliği’nden Kırklareli Valiliği’ne atanan Ekici’nin son görevlendirildiği yer ise Şırnak Valiliği oldu.  Uzun yıllar Antalya’da görev yapan Ekici, Şırnak Valiliği görevine 25 Eylül 2024 günü başladı.

BİROL EKİCİ KİMDİR?

1969 yılında Antalya ili Kaş ilçesinde doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Kamu görevine Sayıştay’da denetçi yardımcısı olarak başladı. Daha sonra Çobanlar, Nurhak, Keles ve Kâhta İlçelerinde Kaymakamlık; İçişleri Bakanlığı’nda Personel Şube Müdürlüğü, Mülkiye Başmüfettişliği; Başbakanlıkta İdareyi Geliştirme Başkanlığı, Antalya İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Strateji Geliştirme Başkanlığı, Bakanlık Müşavirliği, Müsteşar Yardımcılığı; Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliğinde Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. 2022 yılından sonra Kırklareli Valisi olarak görev yaptı ve 19.09.2024 tarihinden bu yana Şırnak Valisi olarak görev yapmaktadır. Maliye Teorisi alanında Yüksek Lisans, Kentleşme ve Çevre Sorunları dalında Doktora diplomasına sahip olup Kamu Yönetimi Alanı’nda Doçentlik Unvanı bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da otomobil dere yatağına düştü! Sürücü araçta sıkıştı

Burdur'da otomobil dere yatağına düştü! Sürücü araçta sıkıştı