Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor TRT ve BeIN Sports anlaştı

TRT ve BeIN Sports anlaştı

TRT ve BeIN Sports arasındaki anlaşmazlık çözülerek Trendyol 1’inci Lig maçları TRT Spor'da yayınlanacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TRT ve BeIN Sports anlaştı
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye’de futbolseverler için önemli bir gelişme yaşandı. TRT ve beIN Sports arasındaki yayın anlaşmazlığı nihayet çözüldü. Bu anlaşma ile birlikte Trendyol 1’inci Lig maçlarının TRT Spor ekranlarında yayınlanacağı duyuruldu. Ayrıca, Süper Lig maç özetleri ve radyo yayınları da TRT tarafından sunulacak.

Sakaryaspor-Keçiörengücü Maçının Yayın Sorunu Çözüldü

Geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor-Keçiörengücü maçının TRT Spor’da yayınlanmaması, TRT ve beIN Sports arasındaki anlaşmazlığın bir işareti olarak görülmüştü. Ancak bugün TRT’den yapılan açıklama, anlaşmanın sağlandığını ve 1’inci Lig maçlarının TRT ekranlarında yer alacağını belirtti. Ayrıca, Süper Lig maç özetleri ve radyo yayınları da TRT’nin sorumluluğunda olacak.

Anlaşma Detayları Açıklandı

TRT Spor’un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 1’inci Lig maçlarının TRT ve Tabii platformlarında izlenebileceği duyuruldu. Ayrıca, Trendyol Süper Lig maç özetlerinin ve radyo yayınlarının da TRT ekranlarında yer alacağı açıklandı. TRT Spor’un sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

'Futbolseverlere müjde! Futbolda heyecan yine TRT ve Tabii'de yaşanacak.  2024-2025 sezonu Süper Lig maç özetleri ve 1’inci Lig canlı maç yayınları TRT Spor ve Tabii'de, Süper Lig maçlarının radyo yayınları TRT Radyo 1'de!'

TRT ve BeIN Sports anlaştı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eren Bülbül ve Başçavuş Gedik 7. Yıldönümünde Anıldı

Eren Bülbül ve Başçavuş Gedik 7. Yıldönümünde Anıldı