Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Transfer tamamlanıyor, Rebic Beşiktaş’ta

Transfer tamamlanıyor, Rebic Beşiktaş’ta

Beşiktaş’ın geçtiğimiz seneden bu zamana istediği Hırvatistan asılı 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ante Rebic transfer sürecinde mutlu sona gelindi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Transfer tamamlanıyor, Rebic Beşiktaş’ta

Beşiktaş’ın geçtiğimiz seneden bu zamana istediği Hırvatistan asılı 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ante Rebic transfer sürecinde adımlar atıldı.

Uzun zamandır süren pazarlığın sonunda Rebic 2 yıllık sözleşme imzalanacak. Milan’a 500 bin Euro bonservis verilecek, Beşiktaş Ante Rebic, senelik 2,5 milyon Euro maaş verecek.

‘76’ gol

Hırvat kanat oyuncusu 345 maçta 76 gol ve 39 asist ile oynuyor.

Ante Rebić (d. 21 Eylül 1993), Hırvat millî futbolcudur. Serie A ekiplerinden AC Milan'da forma giymektedir.

rebic

Antre Rebic Kimdir ?

Futbol kariyerine RNK Split'te başladı ve 2013 yılında açıklanmayan bir ücret karşılığında Serie A kulübü Fiorentina'ya imza attı. Buradaki zamanının çoğunu RB Leipzig, Hellas Verona ve Eintracht Frankfurt'a kiralık olarak geçirdikten sonra Temmuz 2018'de kalıcı olarak Fiorentina'ya katıldı. Eylül 2019'da İtalyan futboluna geri dönerek AC Milan'a katıldı, başlangıçta iki yıllık kiralık olarak, bir yıl sonra da kalıcı olarak katıldı.

Rebić, Hırvatistan adına ilk uluslararası maçına 2013 yılında çıktı. Aynı yıl Hırvatistan'da Yılın Futbol Umudu seçildi. Hırvatistan'ı 2014 ve 2018'de FIFA Dünya Kupası'nda temsil etti ve bu turnuvalarda finale kadar yükseldi, ayrıca UEFA Euro 2020'de de yer aldı.

Nihat Saraç

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ın toprağı tohumla buluştu

Manavgat’ın toprağı tohumla buluştu