Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor’a Sponsorluk Müjdesi!

Trabzonspor’a Sponsorluk Müjdesi!

Petrol Ofisi Grubu, Trabzonspor Kadın Futbol Takımı ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla, kadın futbolunun gelişimine destek vermeye devam ediyor. Bu yeni iş birliği, Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nın 2024-2025 sezonunda "Trabzonspor Petrol Ofisi" adı altında mücadele etmesini sağlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor’a Sponsorluk Müjdesi!
KAYNAK: İHA

Petrol Ofisi Grubu, kadın futbolunu destekleme misyonunu sürdürüyor ve bu kapsamda Trabzonspor Kadın Futbol Takımı ile önemli bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, 2024-2025 sezonunda Trabzonspor Petrol Ofisi ismiyle sahada olacak. Sponsorluk anlaşması, isim ve göğüs sponsorluğunu kapsıyor.

Sponsorluk Anlaşmasının Detayları

Petrol Ofisi Grubu CEO'su Mehmet Abbasoğlu, anlaşmanın duyurulması sırasında kadın futboluna olan desteklerini daha da artırmak istediklerini belirtti. Abbasoğlu, “Kadın futboluna verdiğimiz desteği güçlendirerek sürdürmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Türk futbolunun bir diğer değerli markası Trabzonspor'la da bu yolda birlikte yürüyecek olmaktan ötürü çok mutluyuz. Trabzonspor'un kadın futboluna verdiği önem diğer kulüplere de örnek teşkil edecek niteliktedir,” dedi.

Abbasoğlu ayrıca, “Sponsorlardan kulüp yöneticilerine, teknik ekiplerden taraftar ve medyaya kadar tüm futbol camiasının, kadın futbolcuların ortaya koyduğu azim, profesyonellik ve adanmışlıktan feyz alması gerektiğine inanıyorum. Biz Petrol Ofisi olarak kadın futbolunun yanında olmaya onlardan ilham alırken onlara güç vermeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Trabzonspor’a Sponsorluk Müjdesi!

Trabzonspor'un Anlaşmaya Verdiği Değer

Trabzonspor Futbol Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da sponsorluk anlaşması hakkında görüşlerini paylaştı. Doğan, “Kadın Futbol Takımımızın isim ve forma göğüs sponsorluğu konusunda Petrol Ofisi Grubu ile önemli bir anlaşmaya imza atmış bulunuyoruz. İki köklü markanın bir araya gelmesiyle sağlanan bu değerli destek, kadın futbol takımımızın başarıya ulaşmasında ve gelişimini sürdürebilmesinde kritik bir rol oynamaktadır,” dedi.

Doğan, Petrol Ofisi'nin bu katkılarının yalnızca kadın futbolunu değil, genel spor ekosistemini de güçlendireceğini vurguladı. Ayrıca, “Petrol Ofisi'nin geçmişten günümüze Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri olarak edindiği liderlik, bu sponsorlukla bir kez daha kendini göstermektedir. Kadın futboluna ve kulübümüze verdikleri kıymetli destek için Petrol Ofisi'ne teşekkür eder, bu iş birliğinin uzun süre devam etmesini temenni ederiz,” diye ekledi.

Daha Önceki Sponsorluklar ve Gelecek Planları

Petrol Ofisi Grubu, 2022 yılından bu yana Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarına da isim ve forma göğüs sponsoru olarak destek veriyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamala Harris İsrail'e Silah Ambargosunun Gündeminde Olmadığını Açıkladı

Kamala Harris İsrail'e Silah Ambargosunun Gündeminde Olmadığını Açıkladı