Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor Onuachu ve Cömert için transfer planlarını yapıyor

Trabzonspor Onuachu ve Cömert için transfer planlarını yapıyor

Trabzonspor'un gelecek sezon planlamaları hız kazanıyor. Paul Onuachu ve Eray Cömert transferleri gündemde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor Onuachu ve Cömert için transfer planlarını yapıyor
KAYNAK: İHA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gelecek sezon kadro planlamaları kapsamında Nijeryalı golcü Paul Onuachu ile bire bir görüşmeler yapıyor. Ancak, Onuachu'nun takımda kalmasını sağlayacak en büyük etken İngiliz ekibi Southampton'un vereceği karar olarak belirtiliyor. Bordo-mavililer, ayrıca stoper bölgesi için Türk asıllı oyuncu Eray Cömert'i gündemlerine aldı.

Trabzonspor Onuachu ve Cömert için transfer planlarını yapıyor

Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK maçında üstün bir performans sergileyerek takımını galibiyete taşıyan Paul Onuachu, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı konusunda merak uyandırmıştı. Trabzonspor yönetimi ve Abdullah Avcı, Onuachu'nun takımda kalması için yoğun bir çaba sarf ederken, Southampton'un bonservisiyle birlikte vereceği karar bu transferin belirleyicisi olarak görülüyor. Buna karşın, Eray Cömert'in yeniden gündeme gelmesiyle Trabzonspor'un transfer çalışmaları daha da renkleniyor.

Trabzonspor Onuachu ve Cömert için transfer planlarını yapıyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Onuachu'nun kiralama formülü üzerinde durduklarını belirtirken, Southampton'un oyuncuyu bonservisiyle satmak istemesinin maliyet açısından zorlayıcı olduğunu ifade etti. Bu nedenle, kiralama formülü üzerinde yoğunlaşıldığı vurgulandı.

Diğer yandan, Trabzonspor'un stoper bölgesi için yeniden gündeme aldığı Eray Cömert, Fransa'nın FC Nantes takımında kiralık olarak forma giyiyor. Valencia ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cömert'in Trabzonspor'a katılması halinde yerli statüsünde oynatabileceği belirtiliyor. Başarılı defans oyuncusu, Trabzonspor'a karşı UEFA Avrupa Ligi'nde de forma giymişti. Karadeniz ekibi, yabancı kontenjanı nedeniyle Türk asıllı oyuncularla ilgili geniş kapsamlı araştırmalarını sürdürürken, Eray Cömert'in kadroya katılmasıyla savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DİSK ve KESK Taksim'e yürümekten vazgeçti

DİSK ve KESK Taksim'e yürümekten vazgeçti