Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Birlik Beraberlik Mesajı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Birlik Beraberlik Mesajı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp dergisindeki yazısında camiaya önemli mesajlar verdi. Şenol Güneş'le Süper Lig'e odaklandıklarını belirtti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Birlik Beraberlik Mesajı
KAYNAK: İHA

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp dergisinde yer alan yazısında, bordo-mavili camianın en büyük ihtiyacının birlik ve beraberlik olduğunu belirtti. Başkan Doğan, camiaya seslenerek "Doğrularımıza sımsıkı sarılıp, tuzaklardan uzak durmanın yolu birlik ve beraberlikten geçiyor" dedi.

“Doğru Yolda İlerlemek İçin Birlikte Hareket Etmeliyiz”

Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un bugünlerde en kritik dönemeçlerinden birinde olduğuna dikkat çekti. "Bu camianın, bu renklere gönül veren herkesin, dünyanın neresinde olurlarsa olsun tüm Trabzonsporluların önünde, karar vermeleri gereken çok önemli bir yol ayrımı var. Şimdi ya her türlü fikir ayrılıklarımızı, kırgınlıklarımızı ve küçük hesaplarımızı kenara bırakarak safları sık tutacağız ve bir olacağız; böylece hala uzun bir maraton olarak önümüzde duran Süper Lig hedefine dolu dizgin koşacağız. Ya da Trabzonspor'a hiçbir zaman fayda getirmeyen kırgınlıklar ve kısır döngüler içinde kutuplaşacağız" ifadelerini kullandı.

“Süper Lig'e Odaklandık”

Başkan Doğan, yönetim olarak kısa vadeli hedeflerinin net olduğunu vurguladı. "Bu yönetimin kısa vadeli hedefi nedir?" sorusuna, "Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım seçimimizi yaptık. Bizi çok iyi tanıyan, tarihimize adını altın harflerle yazdıran, kulübümüzde şampiyonluk yaşamış ve takımımızın hemen her başarısında yer alan, bu şehri soluyan ve bizi hedefe götüreceğine canı gönülden inandığımız Şenol Güneş hocamızla birlikte var gücümüzle Süper Lig'e odaklandık" şeklinde yanıt verdi.

“Mali Disiplinden Taviz Vermeyeceğiz”

Başkan Doğan, kulübün mali bağımsızlığına da dikkat çekti. "Değeri yıllar sonra daha iyi anlaşılacak olan mali disiplinden taviz vermeden bu kulübü finansal bağımsızlığına taşımaya kilitlendik. Bu iki büyük hedefi kişisel hırslarımızdan ötürü değil, Trabzonspor'un menfaatleri için belirledik" dedi. Trabzonspor'un geleceği için finansal olarak da güçlü olmaları gerektiğini belirten Doğan, taraftarlardan destek istedi.

“Geçmişe Takılıp Kalma Lüksümüz Yok”

Trabzonspor'un değişime ayak uydurmak zorunda olduğunu belirten Başkan Doğan, geçmişe takılıp kalmanın bir lüks olmadığını ifade etti. "Bakacağımız yer hep ileri olmalı. Birlikte ve daima ileri" diyerek taraftarlara birlik ve dayanışma mesajı verdi.

“Desteğiniz Çok Önemli”

Başkan Ertuğrul Doğan, camiadan ve taraftarlardan beklentilerinin büyük olduğunu dile getirerek, "Desteğiniz tahmin edemeyeceğiniz kadar önemli. Trabzonspor hiç şüphesiz değişime ayak uydurmak zorundadır. Birlikte olursak başarıya daha hızlı ulaşırız" sözleriyle mesajını noktaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çiftçilere yaklaşık 3 milyar TL destek ödemesi yapılacak

Çiftçilere yaklaşık 3 milyar TL destek ödemesi yapılacak