Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Toyota Gazoo Racing ve Haas'tan Formula 1 işbirliği

Toyota Gazoo Racing ve Haas'tan Formula 1 işbirliği

Toyota, MoneyGram Haas F1 takımıyla teknik ortaklık kurarak Formula 1 dünyasında yeni bir dönem açıyor. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Toyota Gazoo Racing ve Haas'tan Formula 1 işbirliği
KAYNAK: Haber Merkezi

Toyota, otomotiv endüstrisinin geleceğini şekillendirmek adına önemli bir adım atarak, MoneyGram Haas F1 takımıyla teknik bir ortaklık kurdu. Markanın motor sporları departmanı Toyota Gazoo Racing'in liderliğinde gerçekleşen bu işbirliği, Formula 1 dünyasında yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

Genç Yetenekler Formula 1'de Kendini Gösterecek

Yapılan anlaşma kapsamında Toyota, Haas F1 takımına pilot, mühendis ve mekaniker desteği sağlayacak. Bu sayede genç yetenekler, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda deneyim kazanarak kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Toyota'nın "Daha iyi otomobiller geliştirme" felsefesi doğrultusunda bu işbirliği, hem markanın hem de otomotiv sektörünün ilerlemesine katkı sağlayacak.

Toyota Gazoo Racing ve Haas'tan Formula 1 işbirliği

Toyota Gazoo Racing Uzmanlığını Formula 1'e Taşıyor

Motor sporlarının zirvesi olarak kabul edilen Formula 1'deki bu yeni işbirliği, Toyota'nın motor sporları departmanı Toyota Gazoo Racing'in uzmanlığını daha ileriye taşıma fırsatı sunacak. GR Yaris, GR Supra, GR86 ve GR Corolla gibi yol için üst düzey sürücü odaklı otomobiller geliştiren Toyota Gazoo Racing, Haas F1 takımı ile test sürüşlerine katılacak ve bu süreçte elde edilen verilerle otomobil geliştirme çalışmaları da iyileştirilecek.

Aerodinamik Geliştirmelerde Toyota İmzası

İmzalanan bu işbirliği çerçevesinde Toyota mühendisleri, Haas F1 takımının yarış araçlarının aerodinamik gelişimine katkı sunacak. Bu teknik partnerlik, motor sporlarına olan ilginin artmasına ve otomotiv endüstrisinde yeni teknolojilerin geliştirilmesine olanak tanıyacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da İnşaatta Feci Kaza: 5. Kattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Alanya'da İnşaatta Feci Kaza: 5. Kattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti