Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Zafer Açıklaması

TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Zafer Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Hacıosmanoğlu, 134 delegenin oyunu alarak başkan seçildi. Hacıosmanoğlu, futbolun sorunlarını aile içinde çözeceklerini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Zafer Açıklaması
KAYNAK: İHA

Ankara’da bir otelde düzenlenen TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, “Amatör kulüplerin temsilcileri ile 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig temsilcileri ile oturup kendi sorunlarımızı masaya koyacağız. Bizdeki arkadaşlar, onların yetkili arkadaşları ile futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile çözeceğiz” dedi.

Büyük Teveccüh ve Teşekkür

Oylama sonuçlarının açıklanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, “Anadolu’dan büyük teveccüh gördük. Futbolun adil ve adaletli yönetilmesine inanarak yola çıktık. Tabii yükümüz ağır. Bize bu teveccüh gösterenlere çok teşekkür ediyorum. Ben bir şey kazanmadım, Türkiye kazandı” diye konuştu.

Futbolda Kardeşlik ve Birlik Mesajı

Türk futbolunda kardeşliği yayacaklarını belirten Hacıosmanoğlu, “Biz ilk önce kardeşliği yayacağız. Bize bir adım gelene, bin adım gideceğiz. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. ‘Biz yaptık, federasyon başkanıyız, kurallara uyacaksınız’ demeyeceğiz. Amatör kulüplerin temsilcileri ile 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig temsilcileri ile oturup kendi sorunlarımızı masaya koyacağız. Bizdeki arkadaşlar, onların yetkili arkadaşları ile futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çeşme'deki Orman Yangınında Hayatını Kaybedenler Toprağa Verildi

Çeşme'deki Orman Yangınında Hayatını Kaybedenler Toprağa Verildi