Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor TFF Eryaman Stadı hakkında kararını açıkladı

TFF Eryaman Stadı hakkında kararını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Eryaman Stadı'nın zeminindeki sorunlar nedeniyle belirsizlik yaşanan Ankaragücü - Galatasaray maçının nerede oynanacağı konusunda kararını verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF Eryaman Stadı hakkında kararını açıkladı
KAYNAK: İHA

Eryaman Stadı'nın zemininin bozuk olduğu gerekçesiyle tartışmalara neden olan Ankaragücü - Galatasaray maçıyla ilgili son karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), karşılaşmanın Eryaman'da oynanmasına karar verdi.

Gençlerbirliği Farklı Bir Statta Oynayacak

Eryaman Stadı'nı Gençlerbirliği ile paylaşan Ankaragücü, zeminin sağlıklı kalması ve bakımının etkilenmemesi için Gençlerbirliği'nin başka bir statta maçlarını oynaması gerektiği bilgisini aldı. Bu nedenle, Gençlerbirliği'nin önümüzdeki pazartesi günü Bandırmaspor'u ağırlayacağı maçın oynanacağı stadyum ilerleyen günlerde açıklanacak.

Ankaragücü Eryaman'da Kalacak

Süper Lig'de mücadele eden Ankaragücü ise zemin bakımından sorumlu olduğu için maçlarını Eryaman Stadyumu'nda oynamaya devam edecek.

TFF'den Uyarı Geldi

Ayrıca TFF, Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor'a stadyum zeminlerinin bakımlarının hızlandırılması konusunda uyarıda bulundu. Aksi halde, statların müsabaka oynanmasına kapatılabileceği ifade edildi.

Ev sahibi kulüplerin stadyum zeminleriyle ilgili TFF denetim ve yaptırımlarının artarak devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Yaşanan Sel Felaketi Sonrası Yardım Çalışması

Antalya’da Yaşanan Sel Felaketi Sonrası Yardım Çalışması