Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor TFF Başkanvekili Mecnun Otyakmaz: "Futbolda Adaleti Sağlamak En Büyük Görevimiz"

TFF Başkanvekili Mecnun Otyakmaz: "Futbolda Adaleti Sağlamak En Büyük Görevimiz"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Mecnun Otyakmaz, Sivasspor ve Trabzonspor arasında oynanan ve 0-0 berabere biten maç sonrası futbolun adaletini sağlama görevine vurgu yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF Başkanvekili Mecnun Otyakmaz: "Futbolda Adaleti Sağlamak En Büyük Görevimiz"
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Mecnun Otyakmaz, Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanan ve golsüz berabere sonuçlanan maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. TFF Başkanı İsmail Hacıosmanoğlu ile birlikte Sivas'ta bulunan Otyakmaz, maç sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

İlk Maçın Önemi

Otyakmaz, “Sayın başkanımla birlikte bu maça geldik ve Sivas ile Trabzonspor arasında oynanan bu maçın açılış maçı olması bizler için büyük bir tesadüf oldu” ifadelerini kullandı. 

Şehir ve Takım Üzerindeki Etkiler

Mecnun Otyakmaz, “Bu maçın şehir için olumlu bir etki yarattığını gördük. Şehrin içine yayılan Trabzonspor taraftarlarının oluşturduğu atmosfer özlenen bir tabloyu yansıtıyordu. Bundan dolayı çok memnun oldum. Yapılan işlerin doğru olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. Ayrıca, Sivasspor’un yeni yönetim kurulunun da başarılı bir iş çıkardığını ifade etti.

Futbolda Adalet Vurgusu

Futbolun adaletini ve birliğini sağlama görevini en büyük sorumluluk olarak gördüğünü belirten Otyakmaz, “Futbolda adaleti, birliği ve beraberliği sağlamak en büyük görevimiz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Otyakmaz, bu amaçla yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti ve TFF olarak bu konudaki kararlılıklarını sürdürdüklerini vurguladı.

Gelecek Planları

Otyakmaz, maçın ardından geleceğe yönelik planları hakkında da bilgi verdi. "Önümüze baktığımızda, futbolun daha adil ve birlik içinde olması için yapılması gereken birçok iş var. Bu konudaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Tarsus'ta Kanlı Çatışma! 3 Ölü 6 Yaralı

Mersin Tarsus'ta Kanlı Çatışma! 3 Ölü 6 Yaralı