Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Yeni Sezon Mesajı

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Yeni Sezon Mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde yaptığı açıklamada, adil bir oyun ve başarılı bir sezon için tüm futbol ailesine çağrıda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Yeni Sezon Mesajı
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Türk Futbol Ailesi'ne seslenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Hacıosmanoğlu, futbolun tüm paydaşlarını adil bir oyun ve başarılı bir sezon için çağrıda bulundu.

Türk Futbol Ailesine Çağrı

Başkan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, mesajında Türk futbolunun temel taşlarının kulüplerin başkanları ve taraftarlar olduğuna vurgu yaparak, “Türk Futbol Ailesinin değerli üyeleri, Her zaman açıkça ifade ettiğim gibi futbolun patronu kulüplerimizin değerli başkanları, gerçek sahibi de tribünleri dolduran barış ve kardeşlik duygularıyla futbola coşku katan taraftarlar ve futbolseverlerdir.” dedi.

"Birlikte Çalışacağız"

Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu olarak, futbolun adil ve güvenli bir ortamda oynanmasını sağlama görevlerinin altını çizen Hacıosmanoğlu,” Türkiye Futbol Federasyonu olarak bize düşen görev dünyanın en sevilen oyununun adil ve adaletli olarak renk ve forma ayırt etmeksizin güven ikliminde oynanmasını sağlamaktır. Çıktığımız bu yolda kendimizden emin olarak tarafsız ve ilkeli bir şekilde ilerleyeceğiz. Türk Futbolunun marka değerini uluslararası alanda hak ettiği seviyeye çıkması için birlikte çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Tarafsız ve İlkeli Yaklaşım

Başkan Hacıosmanoğlu, federasyonun tarafsız ve ilkeli bir şekilde ilerleyeceğini ifade etti. Türk futbolunun uluslararası alanda marka değerini artırmak için ortak bir çalışma sürecine girileceğini belirten Başkan Hacıosmanoğlu, “Türk Futbolunun marka değerini uluslararası alanda hak ettiği seviyeye çıkması için birlikte çalışacağız. Tribünlerde ve ekran başında futbol oyununun güzelliklerini izleyeceğimiz yeni sezonda, bölgesinde futbolun da lideri olmayı hedefleyen Büyük Türkiye'ye yakışır adil oyun için futbol ailemizin tüm fertlerini sorumlu ve bilinçli davranmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Büyük Türkiye Hedefi

Hacıosmanoğlu, milli takımların başarılarının daha artacağına ve Türk futbolunun uluslararası alanda hak ettiği başarıyı elde edeceğine inandığını dile getiren Başkan Hacıosmanoğlu, “Milli Takımlarımız ile daha da gurur duyacağımız ve hak ettiğimiz başarıları elde edeceğimiz günlerin de zemini oluşacaktır.” İfadelerini kullandı.

2024-2025 Sezonu İçin Dilekler

2024-2025 futbol sezonunda, tüm kulüpler, futbolcular, teknik ekipler, hakemler ve taraftarların sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başsavcılık 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi

Başsavcılık 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi